Поли – дойде на стаж, превърна се в акаунт

Публикувана на 31.03.2017

Поли започна стажа си като Account Assistant в първия работен ден на тази година и времето мина тоооолкова бързо, че дори не усетихме кога стана време да си кажем “Довиждане”. Поли е танцьор, мечтател и страхотен професионалист.

Кой си ти и за какво се бориш?

Казвам се Поли на 24 години съм и в бандата си извоювах място като Account Assistant Intern. Аз съм човек, който на малките неща в живота се радва най-много. Обожавам музиката, танците, купоните и спорта във всяка една негова форма.

Боря се да правя горда себе си всеки ден, животът ми да бъде красив и винаги да оставям положителен отпечатък навсякъде, където отида.

Какво те доведе при нас?

Желанието да се уча от най-добрите и да бъда предизвиквана всеки ден.

Какво научи от времето си тук?

Списъкът с нещата, които научих, е много дълъг, тъй като всяка една минута, прекарана в бандата, аз израствах и попивах всичко, което виждах, чувах и работeх. Започвайки от това, че разгърнах капацитета си и открих голямото количество работа, което е възможно да бъде свършенo за един ден, през това как се работи с клиенти и бизнесмени от висок калибър, до това как се играе дартс … :D Моите ментори в бандата бяха много щедри откъм знания и опит, стараеха се да ми предадат всичко, което мога да науча за сферата им на работа. И за това аз съм им много благодарна!

Как се чувстваш в Бандата?

Чувствам се супер! Още след първата седмица на стажа ми, аз вече се чувствах като у дома си в офиса. Всички „бандити“ ме приеха в бандата с отворени обятия и бързо се почувствах бандит и аз … хаха. Завързах много интересни приятелства тук, много купонясвахме, забавлявахме се и печелехме клиенти заедно. Ще ми липсват!

Пожелай си нещо :)

Пожелавам си да продължа да израствам със скоростта, с която израснах през тези 3 месеца, и всеки ден да намирам оправдание да се усмихвам! :)

А ние ти пожелаваме: Успех, Поли!« « Какви тенденции представи Мартин Попов на Digital Transformation Pharmacy 3.0 Forum 2017 | Какво представихме на Online Advertising конференция 2017 » »

Остави коментар

*