Покана за Фестивала на рекламодателя !

Публикувана на 29.10.2008

Колеги каним ви да участвате във Фестивала на рекламодателя, събитие, планирано да тече в продължение на 4 дни от 5 до 8 ноември в Интер Експо Център.

Фестивалът има за цел да повиши не само рекламната култура на клиента и агенцията, но и да помогне на двете страни, без да ги противопоставя, да подобрят комуникацията до отлично ниво, резултиращо в различен от останалите продукт, реклама с хубава идея и вследствие на това – богат клиент.

Oкуражили сме лекторите си да не четат сухи теоретични лекции, а да работят в диалог с делегатите на фестивала, да решават заедно проблеми и да са сигурни в ефекта на това, което дискутират. Ще имаме реални тренировки от тях, всеки в различно поле на визуалната комуникация и рекламата (Тод Грант – създателят на кампанията “Пихте ли мляко?” в САЩ, както и на всички реклами за Budweiser, Adidas, HP и Boeing; Саманта Дидженаро – ПР и създател на модерни комуникации в Ню Йорк, работи за JWT, Saatchi&Saatchi и др; Ричард Уайлд, създател и управител на училището по визуални изкуства в Ню Йорк, Ги Борше – бразилецът, който прави графичния дизайн на Nike в САЩ; Digital Media – с български лектори).

Фестивала на рекламодателя - AdMall.bg

Те са донесли големи печалби на клиентите си чрез добри идеи и комуникации и ще работят 4 дни в България по конкретни проблеми, зададени от участници и рекламодатели, ще градят стратегии, ще реновират брандове и ще контактуват пряко с аудиторията си, ще помагат за изчистването на брифа между клиента и агенцията.

Добре е да кажа, че Сайн Кафе подписа договор с ADC Global, Ню Йорк – клубът на Арт директорите в глобален аспект и за начало на съвместните ни действия, организираме изложба на най-добрите артдиректори в света за 2008 в 163 принта. Те ще бъдат изложени като големи постери във фоайето на IEC и с това ще бъде открит и фестивалът.

Изложбата на най-добрите идва за Ad MALL, за да покаже новите тенденции в дизайна и рекламата и да помогне на всички, заети в тази област, да се учат и надгражат, за да могат да предоставят качествени визуални решения на своите клиенти. Изложбата е с безплатен достъп и очакваме дневно по около 4000 души минимум.

По време на 4-дневното събитие осигуряваме храна и напитки три пъти на ден безплатно за делегатите си, както и достъп до вечерните партита, на които храната и напитките ще са също безплатни, в случай, че сте заплатили пълна акредитация от 360 евро. Заплащането на отделни семинари не дава право на достъп до партитата или други семинари.

За повече информация и акредитации: www.admall.bgTags:

« « Хвана ме треска от тази Финансова Криза, но Интернет рекламата ме излекува! | Нов уеб сайт за забавление и онлайн игри – Vgames.bg » »

Остави коментар

*