Повече от 500 участници се очакват на IAB Форум България

Публикувана на 05.03.2012

Дигитална агенция Interactive share има удоволствието да ви уведоми, че националният IAB Форум България ще се поведе на 14 март 2012г. , гр. София. Като член на управителния съвет и като асоцииран член на IAB България бихме искали да предоставим специален промо код за 20% отстъпка от цената за всички наши приятели, клиенти и партньори.

За да се възползвате от отстъпката,  моля използвайте “interactiveshare” при регистриране.  Може да заявите вашето присъствие тук.

Повече информация за IAB Форум България:

Запазената марка на IAB България (www.iabulgaria.bg), националният IAB Форум България (forum.iabulgaria.bg) за дигитален маркетинг, се очаква да събере на едно място повече от 500 професионалисти в сферите маркетинг, реклама, медии, ПР и комуникации, изследвания. Събитието ще се проведе на 14 март 2012г в Кемпински Хотел Зографски, София.

Програмата на форума, оформена около тематичните акценти дисплей и мобилна реклама, и  измерване и ефективност в Интернет, включва презентации от водещи експерти от М-Тел, Nielsen Online и IQ mobile, както и от представители на националните IAB асоциации от България, Великобритания и Полша.

IAB Форум България ще предостави на маркетинг и рекламните специалисти възможност да видят и чуят  резултатите от конкретни изследвания за ефективността на дисплей и видео рекламата, данни за мобилното потребление в България, както и тенденциите и добрите практики в мобилния маркетинг в Централна и Източна Европа.

На събитието за първи път ще бъдат обявени и резултатите от националното проучване за приходи от онлайн реклама за 2011. “Вярвам всички са любопитни да разберат какъв е ръстът на онлайн пазара за 2011, какви са темповете на нарастване спрямо 2010, какво се случва с пазара на Интернет реклама и кой тип реклама държи първото място. Предварителните резултати са вече готови, но ще изчакаме IAB Форум, за да ги разкрием пред най- подходящата аудитория. Ще анонсираме и ТOП рекламодателите за 2011 г. в Интернет ”, сподели Лазар Малаков, лидер на работна група “Проучвания” в IAB България.

“IAB Форум България е водещ проект за сдружението ни. Стремим се участниците във форума да чуят и видят най- новото в света на дигиталния маркетинг, да почерпят от чуждия опит и добрите български практики. Важно да споделим успешните български проекти и практики. Така можем да сравним развитието на българската дигитална индустрия спрямо други европейски държави и да се обединим върху бъдещите си цели”, допълни Жанет Найденова, председател на УС на IAB България.

Ексклузивен спонсор на събитието е М-Тел, генерален спонсор – Nielsen Online, основен спонсор – СуперХостинг.БГ, а спонсори – Изи Онлайн, Победа и ESET Mobile Security.

Партньори на събитието са: Асоциация на рекламните агенции – България, Българска асоциация на рекламодателите, Българска уеб асоциация, 3бей.бг, Дарик Уеб, Дир.бг, Икономедиа, Инвестор, Мейл.БГ, НЕГ, Нетинфо, Резон Медиа, Санома Блясък България, списанията “.NET”, “Твоят Бизнес” и “Progressive”, фондация “БГ Сайт”, ABC Design& Communication, BG Maps, BG Reklama, Kaldata, infoweek.bg, New Trend, NovaVizia, Rastermania и Technews.

Подробности за събитието и регистрация ще намерите на http://forum.iabulgaria.bg/.

 

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Веселин Петков

Изпълнителен секретар

Мобилен: 0882 916 892

e-mail: info@iabulgaria.bg

ЗА IAB България

Сдружение “Интерактив Адвъртайзинг Бюро България” (IAB Bulgaria, www.iabulgaria.bg) е лицензираният представител на Interactive Advertising Bureau (IAB, www.iab.net) за страната и асоцииран член на IAB Europe (www.iabeurope.eu). Асоциацията промотира предимствата и възможностите, които осигурява Интернет като един от основните канали за комуникация и се стреми да подпомогне ръста на интерактивна реклама. IAB България има 25 члена, сред които медийни групи; медийни и дититални агенции; доставчици на услуги.Tags: ,

« « Interactive Share + още 1 | Лектор от Google пристига за първия открит специализиран семинар за Google AdWords реклама » »

Остави коментар

*