Общността на сертифицираните Google AdWords експерти е на път да се увеличи

Публикувана на 23.07.2013

Ето че измина и дългоочаквания изпитен ден за участниците в обучението „Стани AdWords експерт!“. През изминалите седмици, нашата група AdWords ентусиасти успешно премина през обучението водено от Рая Янакиева, SEM експерт в Interactive Share и Ивелина Манова , Google AdWords сертифициран трейнър. За период от три седмици участниците имаха възможността да се запознаят детайлно с темите – Google AdWords Fundamentals , Search Advanced и Display Advanced, но основния фокус в обучителния курс бяха практическите демонстрации и развитието на всеки един от участниците. Разбира се, както обещахме в началото – всеки от участниците получи възможността, безплатно да се яви на изпит и при успешното му полагане да получи международно признат Google сертификат – AdWords Qualified Individual.

Макар още да е рано за генерална равносметка, можем да се похвалим с шестима участника, които успешно положиха Fundamentals Exam и постигнаха успеваемост над 90%. За нас това е истински радостен факт и мотивация да продължаваме напред. Пожелаваме успех на другата част от групата, която избра да провери знанията си в по-късен етап и с нетърпение очакваме момента на сертифициране от всички участници.

Запознайте се и вие с възможностите на AdWords, ефективно управлявайте вашите Adwords кампании, придобийте практически умения за работа с платформата и вземете международно признат сертификат от Google – AdWords Qualified Individual- чрез второто, есенно издание на обучението на Interactive Seminars като се регистрирате още сега.

Всяко събитие не би било толкова успешно и без своя екип от приятели и партньори, затова няма да пропуснем да благодарим на нашите лектори – Ивелина Манова и Рая Янакиева. Благодарим за подкрепата на Superhosting.bg и PayPerClick.bg, както и за медийната подкрепа на – NewTrend.bg, Seminari365.com, ADX.bg, Издателство ТРУД , Slides.bg, Василена Вълчанова от Vasvalch.com и Борис Луканов от Borisloukanov.com« « По пътя към истината | Търси се: Pay Per Click Manager с опит » »

Един коментар по темата “Общността на сертифицираните Google AdWords експерти е на път да се увеличи”

  1. Google AdWords-а е незаменима част от всеки онлайн бизнес и наистина е прекрасно да имаме сертифицирани специалисти в страната, които да поемат този ангажимент. Все пак не всеки човек разбира от онлайн рекламиране и точно в този момент може да докажете със сертификата си, че си разбирате от работата. Препоръчвам ви горещо да се регистрирате.


Остави коментар

*