Нов уеб сайт за забавление и онлайн игри – Vgames.bg

Публикувана на 30.10.2008

Вчера получих информация за най-новият уеб проект на Нет Инфо.БГ – уеб сайт за забавление и игри Vgames.bg.

Уеб сайта изглежда много добре, лесно се достига до всяка една игра. Относно интернет рекламата ми хареса, това че когато кликнете върху дадена игра с цел да играете, преди отваряне на самият прозорец с играта ви се показва нещо като мини прозорец или иначе казано мини Transition page в самият уеб сайт, който прозорец ви показва рекламен уеб банер в рамките на 5 секунди, веднага след това автоматично сте прехвърлени към играта. По този начин уеб рекламата достига директно до потребителя, много забележима е и дано онлайн рекламните кампании дават добри резултати.

Ето и новината:

Най-новият български сайт за ежедневни игри стартира онлайн на адрес Vgames.bg. Сайтът стимулира състезателния дух и социалната активност на българските потребители с иновативни за пазара функционалности.

Vgames.bg - уеб сайт за онлайн забавление и игри

За да задоволи напълно нуждата от забавление онлайн, Vgames.bg предлага страхотен дизайн, разнообразни ежедневни игри с класации и възможност за запазване на резултати.

Потребителите разполагат с уникални възможности за персонализация и комуникация в сайта. Всеки регистриран потребител има собствен профил, в който може да добавя любимите си игри от сайта, да качва нови игри, да разглежда резултатите си, както и да създава свой списъс с приятели, с които да чати по време на игра.

Забавленията във Vgames.bg са разпределени в категории според типа игра, като могат да бъдат филтрирани по критерии като „Топ 100 игри по популярност”, „Нови игри”, „Игри с класиране”, „Игри в мрежа” и „Игри от потребители”.

Vgames.bg - уеб банер реклама

За всяка игра се предоставя възможността за изпращане на приятел и добавяне на коментари. Освен това, сайтът за ежедневни игри показва класации за деня, месеца и всички времена, както и шампионите в игрите.

За любителите на игри в мрежа екипът на Vgames.bg е разработил популярната игра „Табла” и обещава скоро да предложи нови.

Източник: Нет Инфо.БГ« « Покана за Фестивала на рекламодателя ! | Pay Per Click рекламната мрежа на Easytrader.bg предлага вече и In-Banner Video реклама » »

8 Коментара по темата “Нов уеб сайт за забавление и онлайн игри – Vgames.bg”

 1. Alexander Petrov
  Oct 30, 2008

  Лош дизайн с лоша ползваемост … идеята разбира се е добра … в този случай зле изпълнена … все пак успех.


 2. zaheto
  Oct 31, 2008

  е добре де, знам че искат всичките им игри да са лицензирани, ама тези където сега са сложили не стават за нищо!!! По глупави игри не бях виждал, графиката им все едно някое хлапе на 6 годинки ги е рисувало. Знам че искат също така да наблегнат на това – потребителя да бележи резултати и да поставя рекорди, но мисля че можеха малко повече да се постараят с тези игри. Лично аз от време на време за разпускане влизам по такива сайтове за да разтоваря за 5 мин, но определено това няма да е един от тях :)

  Поздрави zaheto


 3. Oggy
  Oct 31, 2008

  Marto, i na men ne6to durvenko be mi izglejda. Tezi pre-roll ads sa nai-evtiniqt na4in da kara6 horata da klikat. Ocenka ot men: 3 po 6estobalnata :)


 4. Светлана Делчева
  Jul 04, 2009

  Здравейте,
  Много ми харесаха игрите, особено таблата, но повече от 15 дни не мога да ги отворя. Дори не мога да се свържа с приятелите си от игрите. Ако можете да ми помогнете. На други компютри се отварят.
  Моля помогнете ми да ги отворя.
  Благодаря Ви много.


 5. meladi meikar
  Mar 05, 2010

  Ne moga da go otvorq !! Iskam da igraq tabla a ne moga ! Neka da go opravqt toq sait ! Ne e loch no ne moje da se igrae !


 6. meladi meikar
  Mar 05, 2010

  Ne znaq na drugi komputri dali se otvarq . no az ne moga ! Igraq s hora a ne moga da se svarja stqh !! Glupava rabota !!


 7. denislava
  Jun 26, 2011

  mnogo mi haresva


 8. Peshko Manolov
  Jan 31, 2012

  Много добра идея,за близо 4 години събра доста играчи,обаче сега от два месеца сайта не се поддържа изобщо.Имаше дори извинение от екипа че имабо проблеми поради снега.Иначе е много хитро че през сайта нямаш връзка към екипа.Язък,реноме се гради трудно и бавно а се срива моментално,добре че има аналогични сайтове.


Остави коментар

*