Нови категории в Interactive-share.com – “Новини от уеб медиите” и “Работа”

Публикувана на 17.05.2008

От тази седмица в уеб блога за интернет маркетинг и интернет реклама Interactive-share.com се започват две нови Категории, едната се казва “Новини от уеб медиите”.

В тази категория ще се публикува всякъква информация подадена от самите Български уеб медиа групи и уеб сайтове. Идеята на секцията е всичките онлайн играчи да имат възможност да достигнат до аудиторията на Interactive-share.com, която е съставена най-вече от интернет експерти, хора които се занимават с реклама и маркетинг, рекламодатели и други.

Също така едновременно с категорията “Новините от уеб медиите” се създаде и още една нова категория. Тя се казва “Работа”. В нея отново всички онлайн медиа групи и единични уеб сайтове, ще публикуват оферти за работа при тях.

Смятам че по този начин всеки който има желание да започне работа свързана с интернет реклама, интернет маркетинг, уеб програмиране и уеб дизайн, или да смени сегашната си работа с по-добра ще има възможност да избира от най-добрите предложения в този сектор.

Информацията и за двете категории ще се подават от онлайн медиите и ще се публикуват напълно безплатно!« « Семинар и обучение на тема “Онлайн Пийпълметрия в България” от Gemius | Легална музика, видео и снимков материал ще използват от Vbox7.com вече ! » »

2 Коментара по темата “Нови категории в Interactive-share.com – “Новини от уеб медиите” и “Работа””

  1. […] “Новини от уеб медиите” и “Работа” Тази микро-статия е съставена от Тодор Христов , публикувана е на 17.05.08 at 13:05 и е записана в категория Новини. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. […]


  2. Джош
    May 20, 2008

    Приливане от пусто в празно. Типично за Тодор Христов.


Остави коментар

*