Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри

Публикувана на 30.09.2013

Оптимизацията за търсещи машини остава най-ценният източник на трафик към един уебсайт. Затова и борбата за първото място в най-популярните търсачки е огромна.

Наскоро Google направи промяна в алгоритъма за търсене. Тази новост е наречена със символичното наименование „Колибри“. Новият ъпдейт е внедрен бързо и качествено, за да се превърне в задвижваща сила, която осигурява релевантност при търсените фрази.

Предишният алгоритъм се съсредоточаваше върху определени думи и части от цяла фраза. „Колибри“ цели да покаже възможно най-подходящите източници при търсене, като се взима под внимание цялата фраза. Предимството на новия ъпдейт се забелязва особено осезаемо при търсенето чрез „умни“ мобилни устройства. Причината е, освен че търсенето става с цели фрази, също и това, че „Колибри“ открива точното място, от което потребителя търси и дава точна информация за местоположението на обектите, които го интересуват.

Чуйте новостите и вижте успешните практики от едни от най-добрите SEO специалисти в България на семинар – Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри.

Регистрирайте се сега!« « Търси се: Senior PHP Developer | Търси се Senior Account Manager » »

Остави коментар

*