Новите правила за обвързване на потребителя!!

Публикувана на 01.01.2009

Ако някой не е успял да присъства на рожденият ден на Нет Инфо.БГ, който се проведе в началото на Декември, може само да съжалява. Партито на интернет колегите беше вечерта в Rainbow Plaza а през целият ден на същото място, Нет Инфо.БГ организираха страхотен семинар под надслов “Семинар на Бъдещето”.

Тъй като вече доста писах за семинара в следните два поста: “Какво мисли българският уеб потребител за онлайн рекламата?” и “Синтеза на 10 въпроса зададени на потребителите”, днес реших да ви представя най-интересната част от семинара.

Това е презентацията на специално поканеният лектор от чужбина – Simon Darwell-Taylor. Принципно поканеният лектор трябваше да бъде Патрик Колистър, гурото на Ogilvy One, дигиталната агенция на рекламна агенция Ogilvy & Mather, но той не можа да присъства поради лични причини. Мога само да кажа че заместващият го лектор Simon се представи повече от страхотно. Темата по която той говори беше: Новите правила за обвързване с потребителя! Презентацията беше уникална като самият лектор.

Освен че Simon беше супер забавен, той успя за кратко време чрез много бързо говорене да ни разкаже изключително полезни съвети и идеи как в постоянно променящият се съвременен свят да комуникираме и обвързваме потребителите.

Тъй като ще ми бъде много трудно да преразкажа тази невероятна презентация, оставям на вас възможността да разберете за какво става на въпрос.

New rules of engagment

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: net info.bg)

Какво мислите за презентацията? Имате ли коментари? Споделете ги с нас :)Tags:

« « Svetlabags.com дава 5 000 лв. на този, който докаже че се продават български куфари в България?? | Данни за интернет трафик и аудитория за м.Ноември от Нилсън Онлайн » »

5 Коментара по темата “Новите правила за обвързване на потребителя!!”

 1. Simion Pateev
  Jan 01, 2009

  Има проблем с клипчетата, не отваря нищо на посочените адреси…


 2. bgboy
  Jan 02, 2009

  Хмм, явно са махнали клипчетата, извинявам се!


 3. Kosta
  Jan 06, 2009

  Яка презентация.Мисля си, че представата за това какво трябва да прави рекламата не е съвсем изчистена, защото все още нямаме пробив. Както навремето adwords отпушиха бизнеса на търсачките, така сега се чака нещо, което да отпуши бизнеса на соц платформите :-). Дали това нещо ще се зароди в америка или другаде? Това е интересен въпрос, който истински ме вълнува…


 4. Мъро
  Jan 16, 2009

  Мисля, че бизнесът на социалните платформи отдавна си е развит и ясен. Да притежаваш добро количество информация за голяма група от хора винаги си е било доходонодно занимание.


 5. Reklamna agencia
  Jan 18, 2009

  Трябва да се замислим дали е честно спрямо потребителите споделили садаржанието, да печелят само големите компании създали платформата. За мен по някакав начин те трябва да споделят благата с обикновените узери, без които нито една социална мрежа не може да съществува.


Остави коментар

*