Нова порция стажанти – машини!

Публикувана на 17.05.2018

Днес ви разказваме за още двама от нашите талантливи стажанти, които вече уверено навлизат в дебрите на дигиталния маркетинг и постигат завидни резултати. Те са млади, мотивирани и свежи.

Представяме ви Стелиян и Моника – той е Social Media Intern, а тя Account Assistant Intern. И двамата са все още студенти, а стажът им помага да съвместяват задълженията си покрай университета с отговорностите покрай дигиталните предизвикателства. Ето какво ни разказаха те за себе си и как се описаха:

Стелиян:

Кой си ти и за какво се бориш?

Аз съм Стелиян на 21 години. Студент БП ”Реклама” в НБУ. Хората около мен ме определят като емоционален и супер позитивен. С всичко съм съгласен, освен с последното. То не звучи достатъчно силно :D А-а! Не мога да живея без кафе. Дам, това трябва да е първото – coffee lover

Какво те доведе при нас?
Доведе ме желанието за развитие в дигиталния свят. След успешно завършени курсове на SoftUni Digital, реших че е време да приложа наученото в реална работна среда. Така и се случи.

Как се чувстваш в Бандата?
Чувствам се наистина страхотно! Всички хора, част от бандата на Interactive share са здраво работещи професионалисти, от които всеки ден научаваш нещо ново – малък трик, интересна, работеща стратегия или просто забавна история :) Толкова са вдъхновяващи! Спокойно доверявам професионалното си развитие на хора като тях.

Пожелай си нещо
Пожелах си! Е, тайна е… Не си златната рибка. Като се случи, пак ще си говорим. :)

Моника:

Кой си ти и за какво се бориш?
Казвам се Моника, на 22 години съм, родена в Габрово, текущо живееща в София. Боря се за това хората около мен да бъдат добре и да са щастливи.

Какво те доведе при нас?

Желанието ми да се развивам в сферата на маркетинга и рекламата ме доведе до вас. Искам практически да знам, да разбирам и всеки ден да научавам нови неща, свързани с тази сфера. Смятам, че дигиталната среда е бъдещето на рекламата.

Как се чувстваш в Бандата?

Страхотни! Всички сте адски готини, свежи и забавни. Харесва ми обстановката в офиса, тъй като си личи с какъв кеф и желание идвате сутрин на работа.

Пожелай си нещо
За себе си си пожелавам да продължавам да се развивам, да ми е трудно в новите предизвикателства и да надграждам с нови и нови резултати, защото това е нещото, което ме кара да се чувствам добре и удовлетворена от постигнатото.

Ако искате и вие да кандидатствате за стаж в дигитална агенция Interactive Share, просто ни изпратете актуално своe CV на talents@interactive-share.com. Преди това се информирайте за свободните ни позиции тук: http://interns.interactive-share.com/.« « Дигиталните бюджети в САЩ за 2017 г. – анализ и резултати | Бандата расте, но не старее – ново попълнение в екипа ни » »

Остави коментар

*