Нова вълна от колеги

Публикувана на 13.01.2014

При нас в дигитална агенция Interactive Share работата никога не свършва. Непрекъснато сме заливани от нови брифове, нови кампании, нови клиенти, нови идеи, които искаме да видим в реализирани проекти. И за да не се удавим във всички новости, се стараем да се презастраховаме. Начините на противодействие, които откриваме на този етап, са два: оптимизация на работния процес и наемане на нови, мотивирани хора.

Това е и причината да поздравим с добре дошли и новите ни колеги. Виждаме в тях голямата, енергична вълна от потенциал, която ще ни помогне да удържим на темпото, което ни налага виртуалното пространство. Динамиката на онлайн рекламата и маркетинга е неоспорима. Това я прави не само интересна, но и изключително ефективна. Надяваме се, че и новите ни колеги ще усетят от адреналина, който носи. Пожелаваме им успех, творчески идеи и много реализирани проекти!

Даваме думата на Михаела Христова, за да се представи в няколко изречения.

снимка Здравейте, тук е Михаела!
Родният ми град е малко китно градче на Черноморието (където въздуха е по-чист и морето е по-синьо), което напуснах, за да уча в Икономически университет Варна. Докато бях в Балчик, се занимавах активно в ОДК Балчик с рисуване и фолклорни танци, които мога да кажа, че много допринесоха за личностното ми развитие и дисциплина. Докато следвах специалност „Икономика на индустрията“, реших да запиша втора специалност „Туризъм“, с което да си усложня максимално сесиите, но благодарение на нея намерих стажовете си в Областна администрация Варна и след това в „е-Travel S.A.“ – в Гърция , което пък ме доведе направо тук в Interactive Share 
До момента съм се занимавала с менажиране и поддържане на уебсайта на E-Travel SA за България (Marketing Content); поддържане на онлайн кореспонденция и Social Media Marketing за промоция и реклама на уебсайта; маркетингови изследвания и проучвания; изготвяне на Google Adwords кампании за авиокомпаниите; проучване на потребителското поведение на българския пазар. Продължавам с предизвикателствата като Social Marketing Specialist в Interactive Share.

Към екипа ни се присъединява и Владимир Енчев.

Vladimir В дигиталната агенция съм на позиция Back-Еnd developer. Занимавал съм се с разработка на софтуер за онлайн плащания с кредитни и дебитни карти. Обичам да слушам музика, а свободното си време уплътнявам и с разработка на игри.

Добре дошъл и на Красимир Узунов! Ето какво ни сподели той за себе си.

KRASI Позицията, на която ще работя, е Back-End Developer. Това е първата ми работа в тази сфера. Завърших „Информатика“ в ЮЗУ-Благоевград през 2009. След година на безсънни нощи зад компютъра през октомври 2013г. завърших успешно Академията на Телерик. След 3 години, прекарани в Англия, разбрах, че искам да живея и работя в България.
Обичам да пътувам, да слушам хубава музика, да спортувам и да се забавлявам с приятели.

Засега – толкова! Оставяме ги да се потопят в дневните си задачи, за да може съвсем скоро да видим резултата от техните усилия.« « Interactive Share вече предлага и Bing Ads | Facebook на 10 години » »

Остави коментар

*