Новата интернет игра на Загорка

Публикувана на 01.04.2008

Тази седмциа стартира интернет кампанията на Новата бутилка на Загорка. За целите на кампанията са използвани различни маркетинг похвати, като rich media banner, стандартни уеб банери и други.

Новата бутилка на Загорка

Освен че за кампанията в интернет са използвани нестандартни маркетинг инструменти, самата кампания провокира по интересен начин потребителите като специално за тях е създадена интерактивна игра в уеб сайта Snimka.bg. Името на играта е “Покажи ни своите преживявания с Новата бутилка на Загорка”

Идеята е всички фенове на Загорка да изпратят своите незабравими преживявания с новата бутилка (която има страхотен дизайн).

Новата бутилка на Загорка

Всяка седмица ще се раздават 20 кашона с бира Загорка. Всички участници имат голям шанс да получат “до вратата” един кашон бира, което определено не е за изпускане. Играта вече е много известна сред всички фенове на марката.

Не губете време, снимайте с новата бутилка на Загорка и можете да сте един от щастливите победители!!Tags:

« « Поредната интернет кампания с безумен завършек | Най-добрите съвети за SEO – оптимизация на уеб сайт » »

7 Коментара по темата “Новата интернет игра на Загорка”

 1. Longanlon
  Apr 02, 2008

  За съжаление повечето награди от такива томболи ги печелят бармани и сервитьори, щото имат достъп до много бутилки…


 2. Peko
  Apr 09, 2008

  Точно това е избегнато в случая. Освен ако бармана няма готини идей и умения да снима :)
  което вече няма много общо с професията му


 3. iceman
  Apr 10, 2008

  Загорка дето се вика не успяха да направят бира, ама поне свястна бутилка гледат да докарат, че нали опаковката продава. Разбира се, и там качеството куца – не могат да си центрират етикета според релефния надпис, както е по технология, но все пак това не е Stella Artois…


 4. stanislav
  Apr 17, 2008

  Загорка sucks – мъжете знаят защо!


 5. cekz
  Jun 26, 2008

  aa otnosno parvata pesen ot reklamata (technoto) ot kade moga da drapna pesenta ???????


 6. Geno Genoff
  Nov 18, 2010

  Kolega… po povod kazanato ot tebe …6te kaja samo edno …
  SVETA POZNAVA 2-va vida bira ZAGORKA i vsi4ki ostanali :D
  … za etiketa …po dobre ti otidi na serviz :D


 7. Иван
  Jul 01, 2012

  Знам, че ако някой се олмели да напише истината, рекламния отдел на Загорка ще го залее с таблици, диаграми и т.н. доказателствеа, за да ми доказва колко полезна работа вършат и как непрекъснато увеличават продажбата на бирата си.
  А истината е ОЧЕВАДНА за тези, които искат да я видят – Тотален срив на всякакъв вид търговията в България, особено в търговията на дребно в частност.
  Ако господата от рекламните отдели слезнат от скъпите си служебни возила и им плашат САМО 3 месеца средната работна заплата за страната, която в частните предприятая е около 400 лв, а в държавните около 450лв., може би тогава ще разберат, че в една тотално опоскана държава, която е от 23 година във вътрешна икономическа и финасова криза и като за капак от 3 години върлува световната икономическа и финасова криза, че ЕДИНСТВЕНАТА печеливша рекламна кампания е възможно най – ниска цена за възможно най – високо качество.
  Където и да съм ходил на кръчма, с много малки изключения, винаги се е консумирала бирата с най – ниска цена, независимо от коя марка е. Същото е положението по магазините – най – много се продава най – евтината бира. Не защото българина неразбира от бира, а защото няма пари.
  Когато това се признае от различните рекламни отдели на различните марки бира, можеби тогава ще измислят някоя съдаржателна и наистинапечеливша кампания и ще спечелят някой и друг лев за работодателите си.


Остави коментар

*