На лов за стаж? Добре дошъл си при нас!

Публикувана на 11.06.2014

Сезонът на стажовете започна и може би вече си тръгнал на лов. Ние също имаме предложение за теб, но не сме лесна плячка! Ще ти кажем няколко неща още отсега.

Стръв могат да бъдат единствено уменията ти. И желанието да се развиваш, като показваш най-доброто, на което си способен. Използвай смело качествата си, за да ни впечатлиш. И не забравяй, че не искаш да попаднеш на всякакъв улов. Важно е накрая да си сигурен, че би могъл да го представиш като страхотен трофей. А Interactive Share е дори повече от това! :)

Ние ти гарантираме, че ще научиш много за света на дигиталната реклама и маркетинг. Ето я пред теб – възможността да станеш част от екипа ни! Хвани я здраво и задръж, докато си сигурен, че вече си ни спечелил. Усилията си заслужават!

Позициите, за които можеш да кандидатстваш са Web Developer, Front-End и PayPerClick Assistant. Виж какво очакваме от теб и се включи в стажантската програма на дигитална агенция Interactive Share тук.« « Лъскав модел на Facebook приложение | GENERATION B: Eла на отворена дискусия » »

Остави коментар

*