Нашите таланти – Дени, Дари и Ива

Публикувана на 07.12.2015

DSCДени се присъедини към нас по линия на стажантската ни програма. Спомням си, че по време на интервюто ни, каза, че било въпрос на късмет дали след приключването на стажа ще стане част от екипа. Донякъде съм склонна да се съглася с нея. Повече вярвам обаче, че тя съвсем с лекота си заслужи мястото на Social Marketing Manager.

Кой си ти и за какво се бориш?
Здрасти, аз съм Дени! Боря се за всичко, което има смисъл.

Какво те доведе при нас?
Много желание… и някой еднорог, може би…

Как се чувстваш в Бандата?
Цветно.

Пожелай си нещо :)
Скок с парашут! :)

DSC_0357Дари е необходимото женско начало в нашия мъжки PPC отбор. Ако се налага да я определя с една единствена дума това е прецизност. Радваме се, че Дари реши да се потопи в необятните възможности на дигиталната среда и да се присъедини към Бандата като олицетворение на реда, от който има нужда всяка една компания, за да може да съществува редом с хаоса.

Кой си ти и за какво се бориш?
Аз съм Дарина и се боря за подобряване и оптимизиране на резултатите от PPC реклама, както и за изготвяне на полезни анализи.

Какво те доведе при нас?
В Interactive Share ме доведе голямото ми желание да се развивам в сферата на дигиталния маркетинг. Има две основни причини за стремежа ми към това мое желание. Първата е, че традиционните медии вече не са толкова ефективни, защото не предоставят персонализирани послания. Втората причина е, че в резултат от бързото развитие на дигиталните технологии дори и класическият маркетинг претърпява все по-големи промени. Следователно, според мен, добрият маркетинг специалист трябва да разбира от онлайн анализи, социални мрежи, SEO и редица други нови тенденции в дигиталната сфера.

Как се чувстваш в Бандата?
В Бандата се чувствам страхотно. Обстановката в офиса е изключително приятна. Всички са супер мили и приятелски настроени. В същото време се работи доста здраво, което също ми действа мотивиращо.Много съм щастлива, че си имаме аквариум със златни рибки, големи прозорци и най-вече, че сме БАНДАТА! 

Пожелай си нещо :)
В краткосрочен план си пожелавам бързо да навлезна в работата, за да съм максимално полезна на Performance екипа, а в дългосорочен план – още много години да съм в най-успешната дигитална агенция – Interactive Share! 

DSC_0346Ива успя да ни плени с чаровната си усмивка (да му мислят клиентите!), както и с лекия, непринуден разговор, който проведохме по време на интервюто. Това, че излъчваше толкова позитивна енергия плюс факта, че имаше натрупан практически опит в областта на дигиталната реклама, ни накара да не се колебаем дълго и да я поканим да стане част от Бандата в ролята на Акаунт Мениджър.

Кой си ти и за какво се бориш?
Аз съм си..обиковен човек съм си.:D Обичам да пътувам, да общувам и споделям наученото и видяното.

Какво те доведе при нас?
Буквално бе линк във Фейсбук. А иначе усещането, че се боря за място в свеж екип, който ще ме мотивира и ще идвам с желание на работа. Материята е динамична и исках да продължа да се развивам в тази посока и бранш.

Как се чувстваш в Бандата?
Рано е, но май няма празно – всеки си е шантав по свое му.:D Супер е!

Пожелай си нещо :)
Коледното парти да се падне така, че да мога и аз да присъствам. :D« « Търси се диригент… така де, Account Manager | Digital Account Manager ли? Да, търсим си точно такъв, при това с опит! » »

Остави коментар

*