Нашите стажанти – Гери

Публикувана на 31.08.2015

Харесахме си Гери, защото беше сред финалистите в Рекламна академия, организирана от НБУ. А ние обичаме победителите ☺ Спомням си, че на интервюто попитах Гери сигурна ли е, че дигиталният маркетинг е нещото, с което иска да се заминава или все още е в процес на търсене. Тогава тя ми отговори леко колебливо, но още на следващия ден получих категоричен мейл, в който тя заявяваше желанието си да поеме по този път.
Останалото можете да разберете от самата Гери, като натиснете бутона “play”.

Стажантската програма на дигитална агенция Interactive Share стартира в края на 2012 година. Оттогава досега в нея са обучени над 40 студенти в различни направления – изготвяне на стратегии за дигитално присъствие на брандове, управление на реклама в Google AdWords и Facebook, social media marketing, уеб дизайн и програмиране. Над 10 човека са наетите на постоянна работа в агенцията в следствие на придобитите опит и знания по време на стажа.

В момента има отворени стажантски позиции за:
Account Assistant
Social Marketing Assistant
Social Designer

Ако проявявате интерес, кандидатствайте през формата на сайта или изпратете CV на denitsa@interactive-share.com, като в Subject посочите за коя позиция кандидатствате.« « Всеки има нужда от помощник, т.е. Account Assistant | Най-накрая и IAB България с награди за интерактивен маркетинг » »

Остави коментар

*