Наслади се на изкуството… да живееш

Публикувана на 20.06.2014

interactive_share_facebook_application_jivaeri_ouzo jivaeri_ouzo_interactive_share_facebook_application

Сигурно сте срещали мисълта на Джон Пол Рихтер, която гласи: “Изкуството не е хляба, а виното на живота“. Ние ще перифразираме: Изкуството не е хляба, а узото на живота!

Ще се съгласите, че е така, след като видите новото Facebook приложението, което дигитална агенция Interactive Share и Jivaeri Ouzo създадоха наскоро.
Потребителите могат се насладят на “Изкуството да живееш” по време на виртуалната си обиколка из 16 гръцки острова. В продължение на 8 седмици феновете имат възможността да съберат 16 печата в своя личен виртуален пътеводител. Всяка седмица от играта Jivaeri Ouzo ще разкрива по два митични острова. Феновете на страницата ще могат да „отключат“ входа към тях, след като отговарят правилно на три въпроса. Играчите ще събират печати от всеки остров в своя пътеводител и ще имат шанса да участват за награди. Но големият подарък за потребителите остава изживяването.

Колкото и каквото и да се говори за изкуството, не е достатъчно – важно е да го почувствате със сетивата си! Така че вижте новото приложение тук.« « Пребори се за позицията на PPC Assistant в Interactive Share | Стани Social Marketing стажант » »

Остави коментар

*