Най-накрая и IAB България с награди за интерактивен маркетинг

Публикувана на 07.09.2015

11991057_1209088089108624_536861598_o(1)IAB MIXX Awards – това е името на международните награди за интерактивен маркетинг, които определят себе си като еталон за постижение в дигиталния свят.

IAB MIXX Awards Bulgaria ще се проведе за първи път в България през месец ноември тази година, като в първото издание ще има седем категории. Те са “Direct Response and Lead Generation”, “Branded Content”, “Cross Media Integration”, “Interactive Video Campaign”, “Mobile”, “Social”, “Brave (Any execution so experimental and innovative that it defies categorization)”. Победителите от българското издание на наградите ще участват безплатно в европейското и световно издания на конкурса The IAB MIXX Awards New York и Europe.

Oт ръководството на IAB България обещават, че до броени дни ще имаме повече информация за точната дата, на която ще се проведе конкурса, както и за журито, което ще селектира и изпрати на международните конкурси най-добрите български кампании.

А ние с нетърпение очакваме да разберем повече за изискванията за участие в IAB MIXX Awards, както и за критериите за оценяване. Надяваме се, че това ще е по-добрият конкурс ☺

Дигитална агенция Interactive Share е един от първите асоциирани членове на IAB България от 2011 година. Агенцията участва в различните събития, организирани от асоциацията, сред които IAB Forum, Digital Marketing Masterclass, AdEx проучвания за обемa на дигиталния пазар в България и др.« « Нашите стажанти – Гери | По темата за потребителите и рекламите в интернет- какво проучиха от Gemius » »

Остави коментар

*