Майсторски клас на IAB с наше участие

Публикувана на 12.09.2016

masterclass-iab

Майсторският клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria ще се проведе за четвърти пореден път. Курсът се провежда в партньорство с Нов Български Университет и започва на 1-ви октомври. Като от тази година обучението ще може да се следи и на живо онлайн, благодарение на MyVideoAcademy, обявиха организаторите. Така всеки, който иска да се докосне до опита и знанията на най-добрите в дигиталния бранш, ще може да се запише и да следи лекциите им, без дори да се налага да излиза от дома си.

Освен теоретичните знания, които ще получат, участниците ще придобият безценен практически опит и ще разберат кои са добрите практики и бъдещи тенденции от нашите добре подбрани лектори – специалисти в областта. Сред тях ще са изпълнителни дирeктори и топ-мениджъри на компании като Нетинфо, OLX, bTV, TBI Bank, Investor.bg, Xplora, Interactive Share, BGMaps, SBB Media, Crimtan и много други.

От страна на Interactive Share, лектор ще бъде Петър Владимиров, Client Service Director & Partner в дигиталната агенция. През последните 7 години, той усилено се занимава с маркетинг и реклама, като е разработвал дигитални стратегии за някои от най – големите онлайн рекламодатели в страната. Няма да му е за пръв път да е лектор на IAB Майсторски клас, така че се пригответе за много интересни и професионално представени казуси на тема медийни банери, видео и интерактивни уеб сайтове.

Ако искате да разберете всичко за това как се използва видеото в онлайн пространството, как се планира, изпълнява и измерва една дигитална кампания, как се използват социалните медии по най-добрия начин, как се създава съдържание за уеб, кои са последните тенденции в онлайн криейтивите, как се прави лендинг страница, как се правят програматик кампании и още много теми от целия спектър на интерактивния маркетинг IAB Майсторският клас е събитието, което не трябва да пропускате.

Обучението е насочено към студенти, интересуващи се от развитие в областта на онлайн рекламата и дигиталния маркетинг, както и към младши маркетинг специалисти.

Всички курсисти ще получат сертификат от IAB Bulgaria, а тези, които посетят обучението в НБУ, ще получат и диплома от университета.

Записванията за присъствения курс в НБУ стават на адрес: гр. София, ул. “Княз Борис I” 99, Център за професионално и продължаващо обучение към НБУ, а който иска да се запише за онлайн курса, може да го направи тук.

 Tags: , , , , , , ,

« « Ти може да си нашия e-commerce стажант | Решил си да променяш себе си и света? Стани стажант в дигиталната реклама » »

Остави коментар

*