Лъскав модел на Facebook приложение

Публикувана на 02.06.2014

facebook_application

Надпреварата продължава! На трасето има множество динамично движещи се агенции. Никоя от нас не намаля скоростта и с всички сили сме се впрегнати в яростно натискане педала на газта. Спирачките не са на почит и обикновено влизаме рязко срещу всяко изпречило се препятствие. Така е на рекламната писта – в надпреварата за почетната стълбица има твърде малко места. А и публиката (потребителите) заслужава зрелищно представление. За целта избрахме нов, лъскав модел на Facebook приложение. Вече може да го видите в шоурума на Порше София Изток и най-вече във Facebook страницата им. ;)

Всичко, казано дотук, иде, само за да ви представим новата игра за шоурума на “Порше София Изток” (а и да затвърдим способностите си в изработката на атрактивни Facebook приложения). Целите, които преследваме с Facebook приложението “Победи трафика”, са основно две. Първата – да запознаем потребителите с локацията на автоцентъра. А втората – да представим новите модели на Volkswagen. Освен това натрупваме и нови фенове за страница, с които на по-късен етап да комуникираме и останалите предимства на шоурума.

Вече можете да затегнете коланите, за да потеглите към играта и да я видите сами тук.« « Как премина времето за увеличени продажби с Google? | На лов за стаж? Добре дошъл си при нас! » »

Остави коментар

*