Лектор от Google пристига за първия открит специализиран семинар за Google AdWords реклама

Публикувана на 06.03.2012

С огромно удоволствие ви информираме, че първият семинар, организиран от дигитална агенция Interactive Share, ще се проведе на 03.04.2012 г. в  град София. Темата на събитието е  „Ефективната реклама в Google AdWords” със специалното участие на представител на Google.

На първия семинар в Интерпред СТЦ участниците ще получат практическо обучение от сертифицирани специалисти за една от най-популярните платформи за реклама в света – Google AdWords. Специален гост-лектор на семинара е Norbert Simionescu, който е част от екипа на Google в Румъния и ще представи ролята на Google в интернет рекламата, силата на търсенето и как да достигнем точните потребители.

На събитието лектори ще бъдат четирима Google AdWords експерти от България с дългогодишен опит в онлайн рекламата. Те ще представят предимствата и възможностите на рекламата в Google, както и практически примери и техники за постигане на максимални резултати.

„Рекламата в Google AdWords се е доказала като един от най-ефективните инструменти в онлайн маркетинга”, споделя Станислав Димитров, лектор на семинара с над 8 години опит и сертификат от Google.

„Без значение дали предлагате услуги или имате онлайн магазин – Google AdWords ще ви доведе нови клиенти”, допълва Ясен Дамянов, един от организаторите и сертифициран Google Adwords експерт.

Местата са ограничени. За да си гарантирате достъп до семинара е нужна предварителна регистрация и заплащане на входяща такса. Вижте как да запазите своето място.

Допълнителна информация относно програмата може да намерите на следния адрес: http://interactive-seminars.comTags: , , ,

« « Повече от 500 участници се очакват на IAB Форум България | Facebook обявява 3 нови начина, с които марките могат да споделят техните истории! » »

Остави коментар

*