Легална музика, видео и снимков материал ще използват от Vbox7.com вече !

Публикувана на 17.05.2008

Ето я първата новина подадена от онлайн уеб медиа.

Популярният български сайт за обмен на потребителски генерирано съдържание Vbox7.com сключи договори за ползване на оригинално съдържание с две български компании. Proamsports.bg и „Пайнер” ще предоставят аудио, видео и снимков материал за целите на сайта.

Vbox7.com сключи договори за аудио, видео и снимков материал

Оригиналното съдържанието на сайта на спортна тематика и продукцията на Телевизия „Планета”, собственост на „Пайнер”, ще бъде представено в тематично обособени канали в сайта, където спортните и музикални фенове и интернет потребители ще имат легален достъп до висококачествено съдържание.

„Така потребителите могат да намират по-лесно харесваните от тях песни и видео клипове на музикална и спортна тематика в сайта”, каза Слави Николов, един от основателите и понастоящем управител на Vbox7.com.

Тази стъпка ще донесе допълнително признание и популярност на сайта, повече възможности на рекламодателите, и ще популяризира видеото като медиен формат не само със забавен, но и с образователен ефект, единодушни са страните-партньори.

Според г-н Христо Гюрковски, собственик на Proamsports.bg, подобен тип партньорство позволява намирането в интернет на съдържание, което стандартните медии не могат да предоставят.

„Надяваме се договорът за предоставяне на съдържание с Vbox7.com да ни донесе аудитория, която ще се запознае с нов, качествен и различен начин на представяне на българско видео съдържание на спортна тематика”, каза г-н Гюрковски.

„Винаги сме се стремяли към легализиране и регламентирано разпространение на продуктите на „Пайнер” в интернет пространството. В лицето на Нет Инфо виждаме подходящ партньор, чрез който нашата концепция ще получи практическа реализация и реални измерения онлайн”, заяви г-н Христо Димитров, управител на телевизия „Планета”.

Онлайн медиа група - НетИнфо

За повече информация:

Светлана Белчева
PR мениджър
Нет Инфо.БГ

тeл: 960 31 00
мобилен: 0896 608 577
e-mail: svetlana@netinfo.bg« « Нови категории в Interactive-share.com – “Новини от уеб медиите” и “Работа” | Нова уеб медиа група влезна в България » »

5 Коментара по темата “Легална музика, видео и снимков материал ще използват от Vbox7.com вече !”

 1. ASh
  May 17, 2008

  Без легално съдържание vbox-a няма как да влезе в Гемиус. Но дори и да легализират клиповете на Планета и ПроАм, могат ли сладурите от Санома да се спазарят с всички останали?


 2. Крайно време е всички телешизии да разберат, че като не могат да победят нещо, трябва да се присъединят към него


 3. Alex Zvezdev
  May 18, 2008

  похвално – да видим резултата и тогаз пак… :)


 4. Dara
  May 18, 2008

  Нетинфо не работят с Гемиус :) Нито имат намерение, доколкото ми е известно. Така че легализирането едва ли е свързано с това. Но нека.


 5. kavlakova
  May 19, 2008

  Аз смятам, че това е замазване на очите. Проблемът на VBox на първо място е, че дават трибуна за разпространение на неморално, неетично и откровено порнографско съдържание. Обещали са да се поправят! youtube дават добър пример с предварителна проверка, а не последваща (след качване). Спирам, че мога дипломна работа да напиша


Остави коментар

*