Криста и Вероника – енергия на квадрат

Публикувана на 05.01.2018

Новите попълнения в екипа ни са две страхотни и неуморими момичета. Криста е Account Assistant и е майстор на мултитаскинга. Слънчева, изпълнителна и балансира работата с клиенти, проекти и колеги безгрешно.

Вероника е нашето social гуру и постоянен източник на идеи как да не стоим на едно място. Комуникацията е нейна втора природа, а ние подозираме, че като малка е била орисана от Феята на пътуванията.

Кой си ти и за какво се бориш? – Моето име е Криста и се боря да се развивам, да уча, да се забавлявам.

Какво те доведе при нас? – Винаги съм искала да се развивам в сферата на дигиталния маркетинг, когато видях екипа на Онлайн рекламна академия 2017, реших, че си намерих мястото.

Как се чувстваш в Бандата? – Превъзходно – всички са толкова позитивни, забавни, усмихнати професионалисти. Работата е толкова динамична, никога еднообразна и ако имаш въпроси винаги има кой да ти помогне.

Пожелай си нещо :)  – Пожелавам си да изпълня всичките си планове, никога да не се взимам прекалено на сериозно и всеки ден да е изпълнен с усмивки.

Криси, а ние ти пожелаваме да продължаваш да си все толкова лъчезарна!  

Кой си ти и за какво се бориш? – Аз съм Рони и се боря всеки ден да научавам по нещо ново!

Какво те доведе при нас? – Доведе ме страстта към рекламата, която открих преди няколко години. Май си намерих нещото, което ме пали най-много. Йей!

Как се чувстваш в Бандата? – Страхотно – много работа, много смях и диви колеги. Добре си минават часовете в офиса.

Пожелай си нещо :) – Пожелавам си денонощието да стане поне 48 часа, за да мога да правя всичко, което искам.
И да обиколя всички държави в света през следващите 10 години! Няма друго такова щастие.

Пожелаваме ти да обиколиш всички 195 от тях, Рони!« « Как се създава Page Scroll отчитане в Google Analytics чрез Google Tag Manager | Антон и Мария – новобранците атакуват » »

Остави коментар

*