Креативността в агенцията се увеличи

Публикувана на 07.06.2017

Обича да пише и креативността й е в кръвта. Коя е тя?

Представяме ви новия ни креативен директор Христина Боянова – млада, усмихната, с много опит зад гърба си, къмпингар. Очарова ни с мелодичните си копита и енергия. Вижте какво ни сподели Хриси:

Христина Боянова

 

Кой си ти и за какво се бориш?

Аз съм Христина. Пишещ човек с голяма фантазия. Music lover и откровено groupie. Къмпингар. Пристрастена съм към слънцето и морето.

Боря се за повече добри идеи, толерантност, студена бира, вътрешен и световен мир и любов.

Какво те доведе при нас?

Предложение, на което нямаше как да откажа – да изляза извън комфортната си зона и да уча и правя нови и вълнуващи неща. Озоваването ми тук не е случайно, а е естествено продължение на всичко, което някога съм правила и харесвала да правя.

Как се чувстваш в Бандата?

Бандата е нехомогенна и пълна с индивидуалисти, което е страхотно. Динамиката на работа с всеки е различна и това ми харесва. Не ми доскучава ;) Работите здраво, интересни сте, разсмивате ме и често ме изненадвате.

Пожелай си нещо :)

Да работя щастливо. Да съм на мястото си. Да идвам всеки ден с желание на работа и да кипя от енергия и идеи, създавайки неща, с които се гордея.« « Какво е да си на първо място по organic search? | Академия за онлайн реклама НБУ 23-24 юни 2017 » »

Остави коментар

*