Конкурсът БГ Сайт 2011

Публикувана на 17.10.2011

БГ Сайт 2011
Конкурсът БГ сайт се провежда за 12-ти пореден, този път под провокативния надслов Без граници. Приветстваме организаторите от Фондация БГ Сайт, които всяка година се стараят неуморно да развиват и обогатяват българския уеб.
БГ Сайт е страхотна възможност най-вече за новосъздадени уебсайтове и уеб услуги да демонстрират своите предимства пред широката интернет аудитория. Не е за подценяване и възможността да получат надеждна оценка за труда си от експерти в областта web development, онлайн маркетинг и интернет реклама.

Конкурсът предлага възможност за регистрация в 13 различни категории като интересното е че участниците в 3 от тях (“Позициониране и разпознаваемост на бранда”, “Лансиране на нов бранд/продукт”, “Експериментална и иновативна кампания”) ще получат единствено експертна оценка поради необходимостта от задълбочен и експертен анализ.

Тази година ние от дигитална агенция Interactive Share решихме да участваме с 3 наши реализирани кампании. Ето и в кои категории можете да ни намерите:

Позициониране и разпознаваемост на бранда:

  • Реализиране на e-mail marketing кампания за Carpet Max
  • Онлайн кампания на новата колекция на Диел Спорт

Лансиране на нов продукт/бранд:

Регистрациите приключиха в момента тече гласуването на публиката и журито. Нека спечелят най-добрите!

Резултатите и официалното награждаване ще проследим на 10.11.2011г. и с нетърпение очакваме съпровождащия конкурса Уеб семинар на следващия ден 11.11.2011г.

Желаем успех на всички участници!Tags: , ,

« « Член на Управителния съвет на IAB България | Онлайн активности за месец септември 2011 » »

Остави коментар

*