Кариерни дни в НБУ с участието на Interactive share

Публикувана на 08.04.2016

За поредна година дигиталната агеция Interactive share взе участие на организирания от Нов Български университет и Rabota.bg кариерен форум „Кариери и студенти 2016“.

След откриването на форума от Ректора на НБУ проф. д-р Пламен Бочков, студентите имаха възможност да се запознаят с работодатели от различни сфери, да комуникират пряко с тях и да зададат своите въпроси.

Interactive share също представи стажантските си позиции. Интерес към тях проявиха студенти, изучаващи дисциплини като Маркетинг и PR, Реклама, Графичен дизайн. Студентите с желание за развитие в сферата на онлайн маркетинга оставиха автобиографиите си при представители от агенцията.

IMG_2137

Основната цел на форума е да изгради връзка между бизнеса и образованието, като срещне работодателите с потенциалните им стажанти. В тазгодишния форум участваха над 20 фирми.

Ако сте изпуснали форума, но въпреки това имате желание да се включите в стажантската програма, не се колебайте да ни изпратите вашето CV на имейл: talents@interactive-share.com или чрез формата ни за кандидатстване на http://interns.interactive-share.com

IMG_2121

IMG_2129Tags: , , , ,

« « Интернет рекламата отбеляза сериозен ръст през 2015 | Facebook developer conference 2016 » »

Остави коментар

*