Как премина времето за увеличени продажби с Google?

Публикувана на 28.05.2014

google_e-commerceНа 26 май над 60 собственици на онлайн магазини настроиха часовниците си на „Време за увеличени печалби с Google” и се запътиха към Гранд Хотел София, за да участват в събитие, организирано съвместно с Interactive Seminars Academy и Google. Несъмнено всички участници ще бъдат с крачка пред конкуренцията си, след като се запознаха с реалните примери за увеличени печалби, които лекторите представиха.

Мариана Димчева – Account Manager в Goolge, представи на участниците последни тенденции за онлайн реклама на българския пазар, сподели на какви изисквания е добре да отговарят рекламите, за да достигнат до целевата аудитория, както и какъв е пътят, който потребителите изминават от търсенето до покупката на даден продукт.

Мартин Попов – General Manager на Interactive Share, представи портфолиото на дигиталната агенция, а Мартин Войнов – сертифициран AdWords и Analytics специалист и Senior Account Manager в Interactive Share, даде реални примери за увеличени печалби. Петя Лакова – Account Manager в агенцията, представи 10 причини защо да ползваме AdWords и затвърди тезата, че платформата ще остане краля на интернет рекламата.

Участниците научиха важна информация и статистика за рекламата в YouTube, която е достъпна за българските рекламодатели от март месец тази година.
По време на събитието собствениците на онлайн магазини се възползваха от възможността за индивидуална консултация със специалисти в областта на дигиталния маркетинг и реклама, които раздаваха безценни съвети и насоки абсолютно безплатно.

Снимки от събитието може да видите тук.« « 10 съвета за ефективна Facebook реклама | Лъскав модел на Facebook приложение » »

Остави коментар

*