Как да бъдем успешни?

Публикувана на 21.12.2017

През целия си живот голяма част от човечеството търси значението на думата “успех” и как да се постигне. Мартин Попов не се двоуми и даде своя отговор на този есенциален въпрос. В разговора си с водещите на неделното предаване на Bloomberg TV Bulgaria, той сподели някои от най-важните стъпки за постигане на успех:

 1. Дефиниране на Цели
 2. Създаване на План
 3. Как да бъдеш Фокусиран
 4. Как да увеличиш своята Продуктивност
 5. Как да бъдеш дълго време Постоянен
 6. Най-важните елемент – Обсебеност !

Изгледайте цялото видео и научете как да бъдете целеустремените в постигането на собствения си успех:« « Таргетиране на Gmail и видео реклама по актуални събития в живота на потребилите | Как се създава Page Scroll отчитане в Google Analytics чрез Google Tag Manager » »

Един коментар по темата “Как да бъдем успешни?”

 1. TaxFinance
  Jun 05, 2018

  Много важна част от успеха на даден бизнес са професионалистите, които ни помагат той да бъде факт – това са юристи, счетоводители, маркетинг специалисти, агенции за изработка на уебсайтове и всички останали тесни специалисти, чиито услуги тук в България често подценяваме.
  Като част от екипа на счетоводна кантора мога да кажа, че Винаги трябва да се съветвате с професионалисти – вашата работа като предприемачи е да събирате най-добрите идеи и да ги прилагате на практика. Вие не можете да знаете всичко, но можете да попитате най-добрите в сферата за съвет! По този начин ще бъдете крачка напред пред конкуренцията – гарантирано!


Остави коментар

*