Какво е да си на първо място по organic search?

Публикувана на 29.05.2017

Зададоха ни този въпрос миналата седмица и той ни накара да се замислим какво е нашата агенция да е на първо място по organic търсене. Хубаво е. Хубаво е, когато хората забелязват, оценяват и отразяват огромното количество труд, което си положил, за да стигнеш до там, където си. А как се постига това? С помощта на силен и устремен екип. Екипът е движещата сила на Interactive Share, идеите, споделянето и дори професионалните спорове ни движат все по-напред в опита, а и в search резултатите.

Благодарим на Бинка Иванова за милите думи, които сподели с нас. А ние ще споделим малка част от тях с вас: “Търговците казват, че трябва да сме в главата на клиента и по-точно в неговите мисли, е Вие успявате да сте в главите на много хора, това и коучовете не го могат.” Красиви думи, които ни накараха да се почувстваме топло и още по-сигурни в работата си.

Този пост дори не е за това, че наистина сме на първо място по organic search, по-скоро е за доброто отношение и доброжелателите, които срещаме по пътя си.

Пожелаваме ви да получавате същото отношение, независимо с какво се занимавате.
Хубаво е да се чувстваш оценен :)
#thinkhappy« « Copywriter-to-be | Креативността в агенцията се увеличи » »

Остави коментар

*