Казваме “Здравей” с покана за кафе

Публикувана на 20.05.2014

Facebook_Application_Say_Hello

Вероятно отдавна не сте получавали покана за кафе чрез специална картичка, на която да са оповестени мястото и часът на срещата. Без възражения и право на подмяна нито за едното, нито за другото. Отживелица ще кажат някои с отегчение. Други ще въздъхнат с умиление към романтичното минало.

И за едните, и за другите сме помислили при идеята и реализацията на новото Facebook приложение на DeLonghi Bulgaria „Кажи ЗДРАВЕЙ“. То е съчетание между модерния начин на комуникация и позабравените покани за среща. Приложението позволява на потребителя да избере между четири стилни визии на картичка, в която да попълни дата, час и място за среща. Не сме пропуснали и персонализирано послание, което да добави потребителя, за да накара човекът, до когото ще изпрати виртуалната покана, да се усмихне.

Тествайте приложението още сега, защото има и допълнителни функционалности. Оставяме на любопитството да ви отведе до приложението. :)« « Мартин Попов пред камерите на „Денят on air“ | Актуална прогноза на уеб трендовете » »

Остави коментар

*