И Dir.bg създадоха уеб сайт за Еропейското по футбол- euro2008.dir.bg

Публикувана на 29.05.2008

Ето още един уеб сайт за Европейското по футбол. Проекта е на Dir.bg а уеб сайта е събдомейна с име euro2008.dir.bg

уеб сайт за Еропейското - euro2008.dir.bg

Дизайна на уеб сайта е в стила на всичките медии на Dir.bg. За момента не виждам да има онлайн реклама, но съм сигурен че скоро ще видим.

Успех и на този проект !

Вие какво мислите за този уеб сайт? За дизайна и съдържанието?« « Още една In-text интернет реклама | Дарик придоби най-големия правeн портал LEX.BG » »

5 Коментара по темата “И Dir.bg създадоха уеб сайт за Еропейското по футбол- euro2008.dir.bg”

 1. Gorski
  May 29, 2008

  Дир-а никога не са уважавали посетителите си. Особено нечетлив и неприветлив сайт, по моето скромно мнение.


 2. Oggy
  May 29, 2008

  Колко станаха бре? Интересно ми е да погледна резултатите им след първенството на всичките медии. Сега май само инвестор още не са пуснали, за да стане картинката пълна :)


 3. NEO
  May 29, 2008

  Уникален непрофесионализъм. Първата новина, която прочетох беше за… Бекъм и Тери (и двамата ще гледат Евро по тв), а снимката беше на колоездач. Какво да коментираме?

  Да поздравим убедителния победител в сървенованието за български сайт номер едно за Евро 2008 – спортни.бг!


 4. HiJack
  May 30, 2008

  @NEO, Чакай да се сетя на кое място бяхте в класацията на Спортни сайтове…С тези 150 000 имресии на ден мисля, че спокойно може да заемете 4-5 място и скоро да не се мръднете от там. Освен разбира се, ако не Ви изпревари някой и да паднете още надолу. Да не говорим, че ако не бяха препратките от abv-то…въобще нямаше да сте в тази класация…


 5. Крис
  Jun 08, 2008

  Типично за dir.bg, направили са го набързо в стил направи си сам и си личи, че е направен за банерните кампании, които ще дойдат покрай Световното, а не за посетителите…..грешен подход, поне според мене.


Остави коментар

*