И още награди от Webawards 2014

Публикувана на 14.07.2014

Webawards 2014Както е казал Мечо Пух, „ Колкото повече – толкова повече“. А тази максима много ни подхожда, когато става дума за награди.
Няколко наши проекти бяха високо оценени от журито на конкурса „Български награди за уеб“ 2014 и получиха допълнителни награди за това.
Проектът в категория „Лендинг страница с рекламна цел“ за нашия клиент Tesy получи приз за второ място в тазгодишния конкурс . Ако ви е любопитно да разберете какво впечатли журито, вижте сами как представихме висококачествените бойлери Tesy по-интересен начин тук.
В най-оспорваната категория за „Кампания в социалните мрежи“ на трето място беше оценена кампанията със специалното участие на Ути Бъчваров за нашия клиент KENWOOD. Журито беше впечатлено от интерактивното съчетание на Facebook приложение и видео в едно.
И още едно трето място в категорията „Видео за уеб“ за анимираното видеото, което създадохме специално за нашия клиент Orange Center. Ако още не сте го гледали, сега е моментът да разберете какво може да постигнем с много труд и вдъхновение.
Не трябва да забравяме успеха на нашата цялостна кампания за SOS Детски Селища, която спечели първо място в категорията „Социално отговорен проект“.Tags: , , , , , , ,

« « Interactive Share стана член на БАКА и БФБЛ | И замириса на море » »

Остави коментар

*