Искате ли да бъдете стажант в дигитална агенция Interactive Share?

Публикувана на 12.09.2011

Дигитална агенция Interactive Share предоставя възможност за лично и професионално развитие на млади хора, които искат да се развиват в сферата на дигиталния маркетинг. Агенцията търси да назначи “стажант” на позиция Account Assistant. След като мине “стажантският” период има опция за започване на работа в агенцията на постоянен трудов договор.

Ще бъде съставена индивидуална програма, обвързана с придобиването на нови знания и умения от всички основни направления на интернет рекламата.

Стажантска програма по онлайн маркетинг и онлайн реклама

Стажантът ще получи професионални знания в сферата на онлайн маркетинг и онлайн рекламата. Основно ще помага на действащите Account-и в изпълнение на ежедневните им задачи. Ще прави анализ и мониторинг на рекламодателите в интернет пространството, ще работи с ад сървинг софтуери за измерване и анализиране ефективността на онлайн кампаниите, ще помага при онлайн медия планирането.

За да кандидатствате за позиция “Стажант” изпратете CV и мотивационно писмо на email: denitsa@interactive-share.com, Деница Георгиева, Operations Manager.Tags: , ,

« « Препоръки при изпращане на e-бюлетин | Онлайн Брандинг кампании » »

Остави коментар

*