Искаме “ТИХО” да ви споделим за нашия нов проект

Публикувана на 04.10.2016

snip_20161004105417

Сънят, онази жизнено важна за здравето и благоденствието на хората необходимост. Ако си доставяте достатъчно качествен сън, в точния момент, можете да запазите както психичното, така и физическото си здраве, качеството си на живот и своята безопасност. Последствията от недостига му, могат да не са внезапни, но са много вредни, особено, когато се натрупват с времето. Недоспиването влияе на качеството на мислите, бързината на реакциите, концентрацията в училище, работоспособността и отношенията с околните. И защо да си го причинявате, когато съществуват звукоизолационните и акустични панели на TIHO?

TIHO работят за подобряване на съня, а съответно и за по-доброто качество на живот, като цяло. И тъй като за нас е важен фокусът върху добрия начин на живот, ние решихме да изградим за TIHO сайт, който да показва възможно най-ясно и точно предимствата и качествата на продукта.  Сайтът вече е онлайн и вие също имате възможността да се убедите сами, в отличните характеристики на панелите TIHO и да заживеете един по-здравословен и спокоен начин на живот!

Може да разгледате и останалите ни проекти тук, а за въпроси или съвместна работа с нас, ни пишете на reklama@interactive-share.com« « Решил си да променяш себе си и света? Стани стажант в дигиталната реклама | Digital Experts’ Talk, Episode #9 » »

Остави коментар

*