Интернет списание .Net вече и в България

Публикувана на 13.04.2008

Може би някои от вас знаят, но все пак да спомена и аз.

От този месец на пазара за печатни медии в България излезна специализираното интернет списание .net

Информация за списанието намерих в интернет случайно, но разбира се не ми трябваха повече от 3 мин, за да се отида в първата вестникарска бутка и да си го купя. Списание .net вече е в мен и да си призная останах много приятно очарован!

Онлайн списание за уеб маркетинг .net

Списание .net е специализирано издание за уеб експерти и рекламисти, както и за уеб дизайнери и програмисти – радвайте се хора :). В първият му брой у нас ще прочетете мнения и препоръки по SEO – Search Engine Optimization тематика, истината за Порно 2.0, множество интервюта от световни и Български величия от средите на онлайн маркетинг индустрията.

Уеб списанието .net (линк към световният уеб сайт) е много известно в чужбина, дори го има повече от 10 години. Съдържанието му е много различно и интересно, има задълбочени коментари по всякакви теми свързани с интернет реклама, програмиране, уеб дизайн, уеб сайтове, уеб маркетинг, образователни онлайн материали, интервюта с уеб експерти, анализи, както и практически уроци, посветени на CSS, PHP, Flash, Apache, Java Script, уеб графика и друга полезна информация.

Дизайна на списание .net също е супер як и е съобразен с тематиката му. За пример ще дам страницата с обръщение на издателя която е написана в стил HTML текст!

В първият му брой има интересни интервюта:

Борил Караиванов за SEP Panacea

Георги Варзоновцев за Search Engine Optimization

– информация за колегите от Netage които вече са започнали да организират събития със заглавие Netage Lecture Series в които се говори за “Проектиране на уеб приложения за голямо натоварване”

– интервю с Жюстин Томс за SEO vs Search Ads

Петър Ванчев говори за SEO и елетронна търговия

има още много уеб анализи и коментари на много известни специалисти, но за повече информация си купете списание .net!

Пожелвам успех на издателите! Аз лично смятам да го купувам всеки месец!Tags:

« « Разбиране на интернет като медиа и нейното използване | Кои social bookmarking уеб сайтове използвате? » »

7 Коментара по темата “Интернет списание .Net вече и в България”

 1. MARFI
  Apr 13, 2008

  Интересно звучи, особено това за нетейдж.


 2. bgboy
  Apr 13, 2008

  Да определено звучи интересно, не знам дали успя да видиш блога им и видео към този семинар, но определено си заслужава вниманието!


 3. Петър
  Apr 13, 2008

  Звучи интересно, абонирах се през сайта, дано да е нещо готино


 4. Георги
  Apr 13, 2008

  Ще си сменят адреса скоро и не съм сигурен, че всичко ще мине наред с абонамента. Пратих съквартиранта до Била реп-а да го вземе. Наистина по съдържание е нещо различно, а и традицията на годините го доказва. Не много специализирани списания остават толкова години на пазара.


 5. bgboy
  Apr 13, 2008

  Опредлено е така. И аз обмислям да се абонирам.


 6. Ани
  Apr 14, 2008

  Няма никакъв проблем с абонамента през сайта на списанието.


 7. Купих си го преди няколко дни, обаче още не съм го изчела. Все пак ми се стори странно, че първият ред код в урока за Ajax беше … CREATE TABLE …. ??


Остави коментар

*