Интернет реклама: Финансовата криза и Web 2.0 ?

Публикувана на 19.11.2008

Тъй като напоследък съм изключително зает и почти нямам време да пиша в уеб блога за интернет реклама и маркетинг – www.interactive-share.com, продължавам с вълната на share-ване на много интересни и полезни презентации. Надявам се скоро да имам повече време за уеб блога, защото съм ви подготвил много интересни неща – но за тях скоро :)

Презентацията която можете да разгледате по-долу е част от презентациите изнесени на международният семинар за интернет реклама и маркетинг в Централна и Източна Европа – Internet CEE .

Сега не знам как точно да опиша какво е искал да каже автора, трудно ми е да обхвана всичко но това което най-силно ми прави впечатление в тази уеб презентация, освен интересните данни разбира се, е погледа върху пазара.

Убеден съм че всеки от вас ще намери нещо за себе си. Мисля че тази презентация в страхотна и много полезна, също така ни показва насоките по-които ще се развива интернет рекламният пазар в света и у нас.

А в следващите няколко статии, ще ви разкажа малко повече за това какво е бъдещето на Performance реклама в България, как финансовата криза ще се отрази на уеб бранша, как Premium рекламата (класическият уеб банер на 1000 импресии цена) ще губи позиции за сметка на Performance рекламата (Цена на Клик, Цена за Продажба, Цена за Регистрация, Цена за Заявка…).

Също така в следващите статии мисля да ви разкажа за SEO – Search Engine Optimization. Може би много от вас не знаят, че преди да почна да се занимавам с всякакъв тип интернет реклама, аз започнах да се занимавам първо с Афилиейт маркетинг и Оптимизация на уеб сайтове. Тоест на всички SEO експерти в България мога само да им кажа, че съм с тях :)

Харесали ви Презентацията? Имате ли коментари? Споделете ги!« « Страхотна презентация за Интернет пазара в Турция | Защо Финансовата Криза ще се отрази положително на интернет рекламата? » »

2 Коментара по темата “Интернет реклама: Финансовата криза и Web 2.0 ?”

  1. Презентацията е предоставена много добре :) С нетърпение очаквам останалите ти статии


  2. Valentina Bufford
    Apr 07, 2011

    I appreciate your posting this


Остави коментар

*