Интернет медийната група Web Ground с нова система за управление на банери

Публикувана на 08.04.2008

Днес в 11.00 в БТА колегите от интернет медийна група Web Ground представиха новата си система за управление на уеб банерите.

Чрез нея оптимизирането и управлението на различни видове онлайн реклами става много по-лесно, бързо и удобно за самите тях и разбира се тяхните партньори. Новата система принадлежи на полската фирма “AdOcean”, която работи предимно в Източно Европейски държави.

Системата е много подходяща за използване на нестандартни онлайн маркетинг формати, като нестандартни уеб банери, видео и звук банери, брандиране, игри и много други инструменти. Смятам че всичко това е страхотно и определно ще направи нашата работа по-лесна и качествена. Всички знаем че при планиране и реализиране на нестандартни интернет кампании има толкова много проблеми, затова един такъв продукт определено ще е полезен.

Другият плюс на системата е възможността за много по-прецизно таргетиране на потребителите и повишаване ефективността на кампаниите. Това също е много важно и реално прави Web Ground една от най-иновативните интернет групи в България

Нова рекламна система за управление на уеб банери

Представянето на новата рекламна система на Web Ground, премина според мен много добре. Лично аз съм доволен, защото виждам че на Българският интернет пазар интернет групите постоянно се развиват, усъвършенстват и реинвестират спечелените пари.

Поздрави на колегите и нека всички им пожелаем успех!

p.s.: “повече за новината”Tags:

« « Измерване успеха на една интернет рекламна кампания | Community Management в България » »

5 Коментара по темата “Интернет медийната група Web Ground с нова система за управление на банери”

 1. Oggy
  Apr 08, 2008

  Пише в статията, че имат амбиции към третото място. Там в момента са Инвестор. Според Теб, накъде ги изстрелва тази иновативност, фактът , че те се стремят към по-нишови сайтове? Защо също така ми се струва, че дир.бг имат да наваксват спрямо другите? Така или иначе, какво очакваш да се размърда по горните етажи на твойта класация от медийни групи ? Ако УебГроунд са трети и искат това, кой ще изгръми оттам или някой може и да се консолидират ?


 2. […] Интернет медийната група Web Ground с нова система за управ… Тази микро-статия е съставена от Тодор Христов , публикувана е на 08.04.08 at 23:04 и е записана в категория Интернет. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. […]


 3. Трябва да си голям бунак за да заложиш на банерна реклама през 21 век!


 4. bgboy
  Apr 09, 2008

  Апосотолов, още един тъп коментар можеш да напишеш и ако продължиш с тях ще изтривам коментарите ти!


 5. Biks
  Apr 14, 2008

  Сред медиинитe групи не забелязвам нищо авангардно. Интересен е подхода на Webground. Модела, който следват е супер актуален. Разкликай из полският интернет и виж с кои работят adocean – работят с най-големите / пр. adnet.pl / Правят се паралели със световно известни ад системи.

  Има и един интересен детайл, парче от пъзела, което предполагам скоро, макс. до година ще го включат към adocean-a.

  Че дир.бг имат да наваксват е ясно, но и те не спят а тихичко пуснаха една пак полска системка btw.


Остави коментар

*