Интервю с Мартин Попов за БГ Сайт

Публикувана на 08.10.2013

jury_invitation15

    Победителят е само един и победителите сме всички ние! – Мартин Попов, член на журито и ментор на категория Кампании

– Какви са очакванията ви за участниците в БГ Сайт 2013?
– Очакванията са винаги големи. Изключително много хора, вече предлагат интернет присъствие и маркетинг, но както навсякъде по света, малцина са тези, които наистина го правят на най-високо ниво. Ще се радвам, ако има повече фирми, които работят на високи обороти и създават за своите клиенти проекти, които се оценяват повече от потребителите на дадения бизнес, а не от самите фирми. Защото всички ние не трябва да забравяме, че е най-важен крайният продукт, защото той е насочен към потребителя и неговите пари!

– Кое е най-важното за Вас при оценяване на даден проект?
– Едно от нещата, на които държа, е проектът да ме грабне веднага. Това може да се случи, ако лесно и бързо се разбира за какво е създаден, има модерен дизайн, ясна структура и ясно послание. Лесно и бързо да направя това, което се иска от мен&потребителя. Първото впечатление е много важно. Ежедневно всички посещаваме много на брой сайтове, тези, които са ни любими и използваме, най-често са победителите. Не е нужно един проект да има невероятен дизайн или нещо друго, за да бъде успешен. Важно е да изпълнява това, за което е създаден.

– Кой ще е победителят?
– Победителят е само един и победителите сме всички ние! Защото само чрез взаимна конкуренция и прогрес, пазарът ще се развива нагоре. Освен лидерите на пазара, все повече има млади фирми и проекти, които вярвам че внасят нови свежи идеи и концепции, ето защо се надявам тази година да има нови имена сред победителите.
Пожелавам успех на всички участници в конкурса.« « Ти ли си нашият Senior Web Developer? | Четири причини, защо трябва да сте номер едно в Google » »

Остави коментар

*