Интерактив Шеър представя услугата Facebook Retargeting

Публикувана на 12.02.2013

Ние в Интерактив Шеър винаги се стараем да сме в крак с най-новите технологии в сферата на интернет маркетинга. За нас е важно нашите клиенти винаги да са една крачка пред другите благодарение на знанието, което сме генерирали през годините. След една много успешна 2012 година нашето желание е и през тази година да водим българския интернет пазар с иновативност, експертност и ентусиазъм.

Бих искал днес да представя на широката аудитория възможността за ретаргетиране на потребителите във Фейсбук, или накратко Facebook Retargeting. Ние сме единствената агенция в България, която може да ви предложи тази услуга в момента и с радост бихме ви помогнали да започнете първата си Facebook Retargeting кампания с нас. Нашите експерти са насреща, за да отговорят на въпросите ви и да ви консултират с цел най-правилното използване на този нов и много качествен инструмент за онлайн маркетинг.

Към края на миналата година Фейсбук обяви, че отваря своят рекламен инвентар за ретаргетинг. Накратко, това означава, че сега можете да ретаргетирате посетителите
във вашият уебсайт и във Фейсбук (идентично на ремаркетинг в Гугъл). Представете си, че сте онлайн магазин за дрехи: ваш посетител разглежда 3 рокли, но не купува в този момент. След малко, този посетител влиза във Фейсбук и вижда реклама точно за тези 3 рокли, които е разгледал преди малко. Разбира се, това е само пример: Facebook Retargeting може да се приложи и за много други стоки и услуги!

Възможностите с Facebook Retargeting са неограничени, най-важното е те да бъдат използвани правилно, за постигане на точните цели. Свържете се с нас за повече информация, убедени сме, че ще останете очаровани от резултатите на ретаргетинг кампаниите си във Фейсбук!

Очаквам ви!

Огнян Попов (пишете ни на: oggy.popov (at) interactive-share.com)
Мениджър Бизнес Развитие« « Рая Янакиева Google Adwords Specialist | AdWords Enhanced campaigns » »

4 Коментара по темата “Интерактив Шеър представя услугата Facebook Retargeting”

 1. allcaps
  Feb 12, 2013

  CHUDESEN INSTRUMENT ZA MARKETING!!!!!!!!


 2. Христо Ласков
  Feb 12, 2013

  А дали наистина е уникална за Interactive Share? Или всички останали агенции биха могли да я предлагат? Защото ние вече сме правили такива кампании. Ние = Publicis Modem Cybermark.


 3. AstroData.bg
  Feb 12, 2013

  Интересна услуга. С правилното и използване, може да се постигнат доста по-добри резултати от обикновеното рекламиране на даден продукт.


 4. Interactive Share
  Feb 12, 2013

  Здравейте Христо, страхотно се радваме за вас, поздравления!

  @астродата: да, наистина, интересно е, благодаря за мнението :)

  Огнян Попов


Остави коментар

*