Интерактивен оффлайн начин да представиш уеб сайт!

Публикувана на 14.10.2008

Днес по куриер в офиса пристигна пратка за мен. Пратката се състоеше от пакетирана чаша за кафе и пощенски плик.

Изненадата ми дойде когато разбрах че на чашата пишеше Spas.bg а в вътре в нея имаше следните неща: Топче за тенис на маса, Презерватив на който пишеше “Влизай редовно!” ;), малка количка и монета-шоколад от 10 цента Евро.

Spas.bg

В пощенският плик имаше картичка на която пишеше следните неща:

Spas.bg

Всичко това е измислено от колегите от уеб медийната групата Az-Media.biz, които чрез този оригинален интерактивен директен маркетинг ми представиха най-новият си уеб проект – Spas.bg. За пръв път получавам представяне на уеб сайт по този начин.

Искам да изкажа моето възхищение, за това че колегите са помислили за нестандартен начин да представят този проект. Убеден съм че този директен маркетинг е адресиран до всички колеги, които се занимават с интернет реклама. Сигурен съм че всички те след тази изненада са посетили уеб сайта онлайн.

Самият проект, според мен е мъжки лайфстайл гид. Нова интернет ниша, в която определено има много хляб. Spas.bg съдържа новини, материали, снимки и информация покриващи всичките теми от които един модерен, млад, с високи доходи, интелигентен, активен млад мъж би се вълнувал.

Spas.bg

Харесва ми дизайн на уеб сайта, колегите са се постарали да изглежда стилно, приятно и user friendly. Нека всички пожелаем успех на този нов проект в Българското интернет пространство.

Аз със сигурност ще го следа как ще се развива.

Ето и Прессъобщението:

От днес, 13 октомври 2008 г. факт в онлайн пространството е SPAS.bg – новото електронно списание за модерния български мъж. То е насочено към активните представители на силния пол, които са винаги в час с най-горещите теми на деня и са в постоянно търсене на нови предизвикателства. Името на SPAS.bg е съставено от първите букви на четирите ключови думи, интересуващи всеки зрял мъж – секс, пари, автомобили, спорт.

На страниците на SPAS.bg българските мъже могат да прочетат горещи новини от света на бизнеса, да разберат кои са най-актуалните технологични иновации, да проследят последните модни тенденции и да намерят интересни предложения за свободното си време и за практикуване на своето хоби, както и полезни съвети за поддържане на здрав дух в здраво тяло.

В интервю на седмицата SPAS.bg ще запознава своите читатели с интересни българи, които са дали своя принос в дадена област или диктуват правилата на деня, които са обект на засилено внимание сред женската аудитория или просто имат какво да кажат. За успешния старт на SPAS.bg в първото интервю на седмицата е представен Петър Стойчев – най-добрият български плувец, който споделя кои са трите най-важни неща за един мъж.

“В Интернет има много места, посветени на дамите, където те могат да се информират и забавляват. За съжаление мъжът досега е сякаш малко ощетен в това отношение. SPAS.bg има за цел да запълни тази празнота и да се превърне в един информативен и полезен ресурс, където модерният мъж да намира на едно място всичко, което го интересува.” каза Жюстин Томс, главен редактор на Аз Медиа.

SPAS.bg е най-новият специализиран сайт от семейството на Аз Медиа – една от водещите онлайн медийни групи. Останалите издания на Аз Медиа са електронното списание за модерната жена Az-Jenata.com, българският детски портал Az-deteto.com, Kafene.bg – сайт за изкуство, култура, свободно време, Diploma.bg – студентският портал и LudiMladi.bg – за златната възраст« « Снимки от срещата на Интернет Рекламистите | Отново добра прогноза за ръст на интернет рекламата у нас за 2008 г. » »

17 Коментара по темата “Интерактивен оффлайн начин да представиш уеб сайт!”

 1. in2h20
  Oct 14, 2008

  Веднага се обади на Жюстин да го съди за използване на търговските марки на Аз медия за приходи
  Първо ще му скъсъм гъзъ български от бой, ако ми падне, тЪпанар с тъпънарите
  После, след като го отупам похвално и по славянски, ще му изтръскам джобовете нахални


 2. Justine
  Oct 14, 2008

  Мартин, благодаря за високата оценка на идеята ни :) SPAS е от
  спорт
  пари
  автомобили
  секс
  затова има и изброените от теб джиджавки в чашата :)


 3. cut:eater
  Oct 14, 2008

  да, наистина доста “креативно”. 25-40 години? евала, позициониране му е майката.


 4. cut:eater
  Oct 14, 2008

  и още нещо. пунктуацията е ненужен придатък на езика, както може да се види от всичкия боклук, който срещаме всеееки ден. супер. обаче! когато си подготвяш промо-кита и се опитваш да правиш СМИСЛЕНО впечатление, можеш барем една коректорка да си наемеш.

  в българския език все още обръщенията се отделят със запетая. това -> , <- е запетая.

  и не, не издребнявам.


 5. ste_fan1914
  Oct 14, 2008

  Интересен сайт. Обаче, всичко започва сега – интересна информация, лесен достъп, маркетинг и реклама.
  Добре е когато човек знае още един интересн сайт.


 6. Любо
  Oct 14, 2008

  А какво да правим ние – тия над 40 години.
  Да мрем ли ?


 7. Оги
  Oct 14, 2008

  Напомня ми на една акция на Кока Кола, при която разпратиха на т.нар. влиятелни блогъри от новият им продукт да си кажат мнението. Добра идея зад пратката към Марто, thumbs up :)
  @ Любо: за вас да направят ДядоСпас.бг ;)


 8. kkk
  Oct 14, 2008

  не прочетох статията, но какво значи преставям?!?!?!


 9. SPAS.bg at Smiling
  Oct 14, 2008

  […] запознанството си със SPAS.bg писа вече Мартин, надявам се останалите също да го харесат и да се […]


 10. teodora
  Oct 15, 2008

  Много добра статия!
  Относно презентирането на сайта – супер!

  Много ми харесаха и коментарите под статията, истински се забавлявах докато ги четох:)


 11. Нюзат
  Oct 15, 2008

  Промоцията супер, обачееее…
  Не може да е истина това! Давам час-маг консултации по озаглавяване на сайтове. 300 евра на час съм, обаче това на тия момчета ще им излезе по-евтиния вариант. Как можахте да измислите подобна, не не, не подобна, БЕЗПОДОБНА вербюдщина. Бах’ маа’ му. Отивам да си регистрирам Сийка.цом. Онлайн магазин за компоти и консумативи за буркани ще е…
  тц тц тц…. ужас направо. Гледам и още не мога да повярвам на ушите си!


 12. Оги
  Oct 16, 2008

  Регни си и обичамдаплюящотоепо-лесно.ком , много ще ти отива


 13. @Нюзат
  Oct 16, 2008

  Ми – ако не знаеш – един от най-популярните блогове в БГ е кака ти Сийка http://kaka-cuuka.com/, известен и като Лонганлон :)


 14. Miroslav Oprev
  Oct 18, 2008

  Нещо не ме радват сайтове от рода на : сайт за всичко ….. нали четохте наскоро че такива сайтове отстъпват на тясно специализираните такива ;)


 15. Justine
  Oct 19, 2008

  Мирослав, този се пробва да е по-тясно таргетиран, именно. :)
  Благодаря на всички за коментарите – безценни са!


 16. Оги
  Oct 19, 2008

  Еми именно, Мирослав. Таргетиран към мъже, мъжете какво ги интересува? Упоменатите 4 неща ( основно де :) ). Мен малко ми пречи че е черен фона и трудничко го чета, но може би само аз мисля така :)


 17. Момчил Миков
  Nov 01, 2008

  SPAS.bg – мъжки lifestyle !
  Както се казва -ДОЖИВЯХ МЕ .
  Благодаря ви ,Жюстин и Гори!
  п.п.-от много работа имах време само шоколадчето,под формата на паричка, да …”употребя”:-)


Остави коментар

*