За Срещата на онлайн бранша с любов

Публикувана на 21.02.2014

Трудно е да опишеш нещо, което  не може да се опише. Не вярвате ли? Опитайте се да опишете любовта, например. Да, това и ситуацията, когато трябва да опишем и изминалата среща на онлайн бранша. Това е събитие,  което просто трябва да се изживее и не защото събитието се е превърнало в традиция с начало 2008г, и продължава и до днес да вълнува хората, а защото това е емоция. Същият този микс от усещания, който те кара да отидеш по-рано от уговорения час, само и само да не изпуснеш миг от случващото се. Тихо да застанеш с питие в ръка до прозореца и да наблюдаваш как потока от хора идват. Същите тези хора , които са – приятели, колеги, партньори, конкуренти ….

Взираш се в лицата им и си даваш сметка, как всичко има смисъл, как въпреки всичко в един определен момент, на едно определено място, ТЕ и ТИ сте тук, тук и сега, и сте готови да загърбите всичко от монотонното ежадневие, за да бъдеш с хората, на които говорите на един език, вълнувате се от едни теми, имате едни и същи проблеми и борещи се за една и съща цел .

Из дневникът на един Event мениджър.« « Interactive Share с ексклузивно участие на IAB Форум България 2014 | Мониторинг и анализ на Brand Awareness реклама 2012 vs. 2013 » »

Остави коментар

*