„За да те има“

Публикувана на 09.02.2016

300x250На 8 февруари OLX стартира благотворителната си кампания „За да те има“, която ще помогне на двойките с репродуктивни проблеми. В България те са над 145 000, а над 40 000 семейства се нуждаят от донорство на яйцеклетка. Екипът ни с удоволствие работи по този проект и допринесе за реализирането му.

Чрез закупуването на един от трите варианта за ръчно рисувана матрьошка Вие дарявате различна сума. Кампанията е напълно прозрачна и в реално време се вижда броят на закупените сувенири и събраната сума.

Събраната сума ще бъде обявена на международния ден на жената – 8 март. Всички средства ще бъдат дарени на фондация „Искам бебе“ в помощ на ин витро процедурите за двойки с репродуктивни проблеми, които са попълнили формулярите за кандидатстване според изискванията на фондацията. Пълните условия за кандидатстване можете да намерите тук. След приключването на кампанията и проверка на статуса на всички кандидатствали, двойките, които ще получат финансиране, ще бъдат изтеглени на томболен принцип. Всяка двойка ще получи финансова подкрепа до 5 хиляди лева, която ще бъде преведена на избраното от тях лечебно заведение.

Лице на кампанията е телевизионната водеща Нели Хаджийска, която е съпричастна с проблема.

Ние от Interactive Share разбираме колко е важно да има информираност по проблема, поради тази причина подкрепяме напълно кампанията на OLX. Всеки може да го направи, като закупи своята матрьошка от тук – www.olx.bg/mama/.« « Digital Account Manager ли? Да, търсим си точно такъв, при това с опит! | Включете се в IAB Forum 2016 – Digital Run сега! » »

Остави коментар

*