Запознай се с Нестор! Новият #social стажант в бандата!

Публикувана на 24.10.2018

 

Кой си ти и за какво се бориш?

Аз съм Нестор – накратко Ернесто и се боря срещу размножаването на осмоточковите калинки, защото те се бият със седемточковите…А бе да са живи и здрави твърдокрилите. Иначе аз съм едно странно произведение на природата. Както гъсеницата се превръща в ларва и от нея излиза нов абсолютно различен, но вдъхновяващ живот като пеперудата, така и аз,  измежду архитектурата и търговията, се зароди силен интерес към дигиталния свят. И по-точно симбиозата между изкуство и бизнес в България. Римляните са доказали преди хиляди години, че това е най-успешния подход и сега е наш ред. Казах ли, че се боря срещу размножаването на…както и да е! Здравето и щастието на хората около мен е не по-малко достойно да се бориш.

Какво те доведе при нас?

Желанието ми да процъфтя в сферата на дигиталния маркетинг и възможността да се развивам в среда с готини и амбициозни млади хора, които не ги страх да споделят знания и опит.

Как се чувстваш в Бандата?

Бандата на Оушън! Е, не обираме банки и казина, но групата е достатъчно колоритна, дива и неопитомена да си заслужи място на екрана. Все ‘убави хора.

Пожелай си нещо.

…Пожелах си! Да го кажа…?! Едно Ферари с цвят бенбен, а вътре куче с бронзов тен. Не! Не искам Ферари, въпреки че няма да го върна. Пожелавам си пътя, по който съм поел да ме отведе до необятни светове и да бъда готов да ги покоря.« « Бъди новият ни стажант дигитална реклама! Разбери повече в статията :) | Interactive Share търси digital storyteller за позицията Senior copywriter » »

Един коментар по темата “Запознай се с Нестор! Новият #social стажант в бандата!”

  1. Николай Алгафари
    Oct 25, 2018

    Страхотен и перспективен младеж!


Остави коментар

*