Ела студент, стани PR

Публикувана на 01.07.2016

Interns-wanted

 

 

 

 

В Digital Agency Interactive share си търсим стажант на позиция PR & Marketing Assistant.

Ако знаеш спецификите на всяка възможна социална мрежа и интересните неща на деня не убягват от погледа ти, и едновременно с това си грамотен и с много идеи и въображение, замисли се! Може би си нашия човек.

Стажът е интензивен, така че се приготви, няма да носиш кафе. Ще отговаряш за създаването на съдържание за агенцията във всички own, earn и paid канали: Facebook, LinkedIn, YouTube, персоналния блог на агенцията.

Но не е само това, ще участваш активно и в кампании за популяризиране на агенцията, както и в изготвянето на прессъобщения и статии, свързани с проектите на агенцията.

В допълнение предлагаме и възможност за професионално развитие. При добро представяне, след края на стажа може да получиш и предложение за работа в екип от млади, креативни и талантливи професионалисти.

Не пропускай тази възможност да натрупаш ценен опит в сферата на онлайн рекламата и маркетинга.
Ако все още се чудиш, един съвет – опитай! Никой не е успял, преди да е опитал. Изпрати ни CV на адрес talents@interactive-share.com или кандидатствай тук.
 

Изисквания към кандидатите:
Студенти (или младежи с активен интерес) в следните области: Връзки с обществеността, журналистика, филология, или друга хуманитарна специалност
Отлична езикова култура
Отличен английски език
Много добра компютърна грамотност
Притежаването на предишен професионален опит не е задължително.

  

Стажът е неплатен, с продължителност 3 месеца.


« « Interactive share е премиум партньор | Свободна позиция за Account Assistant Intern » »

Остави коментар

*