Екипът ни отново се увеличи

Публикувана на 26.10.2011

Екип Interactive Share
От тази седмица екипът на дигитална агенция Interactive Share се увеличи с още един експерт.

За нас цел номер едно винаги е предлагане на най-качествените услуги на нашите клиенти, за да могат те да извлекат максималното от инвестицията си в интернет. Не веднъж сме казвали колко важно е планирането и реализирането на една онлайн кампания от самото начало до нейния край без да забравяме отчетите и анализите след нея.

Всъщност благодарение на лоялността на нашите клиенти и добрите резултати, които постигаме с тях интересът към нашата дейност се повишава. Това е само още едно доказателство, че дигиталният маркетинг в България тепърва ще бележи подобаващ ръст.

Като млада и успешна дигитална агенция, амбициите ни стават все по-големи. За постигането им ние знаем, че трябва да разчитаме на нашия екип и затова инвестицията в хора никога не е била поставяна под въпрос. Убедили сме се с времето, че по-важно от човешкия фактор в развитието на една компания няма. Намирането на добри специалисти не винаги е лесна задача, но при нас някак си става лесно. Много бързо “надушваме” потенциала у хората в сферата на онлайн маркетинга и рекламата макар, че истински експерти в този “занаят” у нас не са чак толкова много.

И така, приветстваме с Добре дошъл нашия нов колега и приятел Николай Михайлов (не вратаря :)). Той ще поеме отговорност за популяризирането на интернет рекламата и нейните възможности пред нови и нови български и чуждестранни компании. Той е натрупал богат опит от работата си в телекомуникационна компания и една от най-големите онлайн медийни групи у нас. А нрава му на предприемач не ни е никак чужд.

Успех Ники!

За контакт с него:
тел. 089 247 00 51
e-mail адрес: nikolay.mihaylov@interactive-share.comTags: ,

« « Онлайн активности за месец септември 2011 | Студентите и Интернет » »

Остави коментар

*