Довери ни се и направи чудеса с Оргахим! Нов проект.

Публикувана на 26.08.2016

orgahim

 

Спомняш ли си кварталното магазинче от едно време?
Нямаше ги още хипермаркетите. И супермаркетите ги нямаше дори. Думичката мол я свързвахме само със словосъчетанието “материално-отговорно лице”, а продавачът знаеше повече за нас, отколкото ние самите.

Тогава, когато “магазинерите” работеха не за пари, а за това клиентът да е доволен. Тогава, когато не количеството беше важно, а качественото и персонално изпълнение. Нямаше конвеир или пък чужди стоки, а сиренето и салама бяха увити просто в хартия.

Тогава, до голяма степен си остана в “тогава”. Сега все по-рядко би могъл да срещнеш лично отношение или пък експертно мнение. Все по- рядко вече си доволен от качеството на продукта или от неговото изпълнение. И въпреки изобилието от възможности, в което живеем в днешни дни, в нас остава неудовлетвореността от това, че вече не си Клиентът, а “следващият клиент, моля”.

Когато, обаче си преживял две световни войни, две национализирания, безброй много кризи и промени, и въпреки това Клиентът винаги си е оставал с главна буква. Когато си израснал през десетилетия на традиции, отговорности и ценности, които дори и корпоративния свят не е успял да помрачи и изкриви. Когато си открил, че си създаден за нещо по-велико и значимо за обществото и си решил да опазваш околната среда по един цветен и креативен начин. Когато никога не се задоволиш с постигнатото, а всеки един ден се бориш за това да бъдеш най-добрия вариант на това което си. Когато преживееш 115г на пазара и заемеш лидерска позиция, която да отстояваш всеки един ден. Тогава ние можем да ти се доверим! Дори и в днешни дни.

Това ни показа Оргахим със своята бурна история и изградени ценности. Вдъхна ни доверието, от което всички имаме нужда в днешния ден. Завладя ни с личното си отношение и експертно мнение. Накара ни да се огледаме и вместо стени да видим нови възможности. И ни показа, че непостижими мечти и невъзможни иновации не съществуват.

За това по случай 115-ия рожден ден на Оргахим, Interactive Share реши да застане рамо до рамо с тях и заедно да ти покажем, че можеш да им се довериш. Заставаме до Оргахим, за да популяризираме тяхната мисия – Клиентът да е винаги доволен. За да можеш да получиш своя подарък, без дори нищо да си направил, защото нашите мисии се сляха в едно – ТИ да си щастлив, за да видиш, че има безброй шарени възможности, отвъд злободневното и сиво ежедневие.

Само сега имаш възможността да вземеш своите 15% отсъпка на всички продукти, закупени от магазините на Оргахим в София и да превърнеш шарените си мечти в цветно отражение на реалността.
За това не се чуди, а просто ни се довери!Tags: , ,

« « Предизвикваме те да бъдеш активен! Нашият нов проект. | Dolce Gusto – прeвърни класиката в модa! Нов проект » »

Остави коментар

*