Дигиталните експерти говорят, Епизод 4

Публикувана на 23.07.2016

 

Дигитална агенция Interactive share продължава със своята нова инициатива Digital ExpertsTalk,  с която цели да сподели важния и ценен опит от експертите в дигиталната реклама. Всяка събота ще ви запознаваме с един от експертите в бранша, за да имате възможността да разбирате първи какво ново и важно се случва в света на дигиталния маркетинг.

Представяме ви Видео #4 от серията Digital ExpertsTalk, в което черпим ценен опит от експерта в дигиталния маркетинг Десислава Кънчева. Изключително интересна личност със сериозен опит в онлайн рекламата. Стартира преди повече от 4 години със Social Marketing  в една от дигиталните агенции на пазара, където поставя основите на нейното кариерно развитие и вътрешен интерес .

Става експерт в социалните медии като успешно борави с рекламни бюджети на клиентите на агенцията. А вече повече от година е Digital Marketing Manager в Accella Digital, където управлява резултатно ориентирани дигитални канали, като стратегически планира и оптимизира разходите за реклама с цел постигане на висока възвращаемост за своите клиенти.

 

 

Ние от Interactive Share знаем какво е да работиш в толкова динамична сфера, където ежедневно се налага да се адаптираш към нововъведенията в онлайн света на рекламата, да предизвикваш себе си и уменията си, за да бъдеш адекватен на изискванията.

Ние знаем, че за да си експерт в този бранш трябва да си истински отдаден и любопитен към професията си и да не спираш да се учиш всеки един ден. Според нас такъв човек е Десислава Кънчева и за това се обръщаме към нея за най- актуалното в сферата на дигиталния маркетинг.

Научете и вие до колко образованието помага на кариерното развитие в дигиталния маркетинг. До каква степен анализирайки цифри, ставаме анализатори и в живота. И кои са начините да вникнем в бизнеса на клиента, за да бъдат кампаниите ни адекватни на техните цели.

За да си отговорите на тези и други практични и интересни въпроси, свързани с използването на различните рекламни канали за дигитален маркетинг, гледайте Видео #4 от серията на дигитална агенция Interactive ShareDigital ExpertsTalk.Tags: , ,

« « Дигиталните експерти говорят | Дигиталните експерти говорят, Епизод 5 » »

Остави коментар

*