Digital Experts Talk, Episode #6

Публикувана на 05.08.2016

Сериите за дигитален маркетинг Digital Experts’ Talk продължават със Епизод #6, който вече беше излъчен Live във Facebook. Всеки четвъртък ще сме Live точно в 17:00, пак ще си говорим със специалисти от бранша, но този път ще имате възможността да задавате своите въпроси директно към нашия събеседник. Следете ни, за да знаете кога снимаме в реално време, за да можете да сте все по-активно участващи в инициативата Digital Experts’ Talk.

Тази седмица, при нас в дигитална агенция Interactive Share, ни гостува Иван Иванчев. Започва своя път преди повече от 10 години като Business & Product Developer в Easy Trade, за да извърви своя огромен път на развитие и трупане на ценен опит и да достигне до сегашната позиция на изключителен специалист в областта на онлайн маркетинга. Сега Иван е генерален мениджър на дигитална агенция Easy Ads и смело пробива неотъпканите пътища на рекламирането в интернет.

Епизод #6 e пълен с полезна информация за цялата RTB индустрия и възможностите, които тя предлага. В Епизод #6 ще разберете повече за основните елементи на RTB рекламата, за важността на аудиториите и сложността на програматик рекламата. Какво е поведенческо таргетиране и защо кукуте-идентификатори са го заменили. Епизод #6  е ценна и изключително информативна част от Digital Experts’ Talk, за това не я изпускайте!Tags: , , , , ,

« « Видео съдържанието променя дигиталния маркетинг | “Каквото се случи на Градина, си остава на Градина” » »

Остави коментар

*