Дигиталните експерти говорят, Епизод 5

Публикувана на 29.07.2016

 

Продължаваме с образователната инициатива Digital Experts’ Talk, която дигитална агенция Interactive Share поде, с цел да информира работещите в сферата на дигиталния маркетинг.

Желанието ни е да споделяме с вас от ценния опит на хората, които заслужено наричаме специалисти в тази област, за да може да разбирате винаги първи, за новостите и пътя, през който преминават те, докато достигнат лекотата, спокойствието и гениалността, с които боравят в работата си.

Представяме ви Епизод #5 на Digital Experts’ Talk, в който ни гостува Зорница Мечкова, Senior Account Manager в Advertise BG. Човек, с изключително много познания, умения и навици по отношение на Google AdWord, Google Analytics, създаване на различни рекламни кампании и последващото им правилно анализиране. Работи вече три години в Advertise BG, като започва със стажантска позиция, с която изгражда своята здрава основа на специалист в областта на онлайн рекламирането.

Днес Зорница може да разказва с часове за Google Analytics, Google AdWords, mobile, display, CTR, KPI и GSP. Термини, които за повечето хора са объркващи и неясни, за нея са се превърнали в начин на изразяване.

Ние вярваме, че когато човек кипи  в работата си по този начин, то той е положил необходимите усилията, за да израсне и да се установи, като един от специалистите и гурутата в дигиталния маркетинг, какъвто смятаме, че е Зорница Мечкова. За това с удоволствие споделяме с вас този изключително приятен и полезен разговор, част от поредицата Digital Experts’ Talk.

Научете всички тънкости, около създаването на една рекламна кампания в онлайн пространството. Какви пречки и резултати може да очаквате и как да анализирате получените данни. Разберете също и кои са различните рекламни канали в интернет, как най-правилно да се използват за нуждите на клиентите и какво да очаквате от тях като резултати.. Защото успехът в онлайн рекламата зависи от качеството на информираността.

Поредицата от видеа Digital Experts’Talk се публикува всяка събота и тепърва предстои да се развива във всички направления на дигиталния маркетинг. Следващата седмица очаквайте Live video със следващия от специалистите, който сме ви подбрали.

 

 Tags: , , , , , , , , , , , ,

« « Дигиталните експерти говорят, Епизод 4 | Имаш ли кураж, ела на стаж! Ти може да си нашия нов Social Marketing Assistant » »

Остави коментар

*