Две обучения, които заслужават вашето внимание

Публикувана на 04.11.2013

И през ноември месец ще затвърдим традицията, като ви представим няколко предстоящи обучения от Interactive Seminars, които заслужават вашето внимание.

Facebook250x250Силата на социалните мрежи ги прави задължителен елемент в дългосрочното планиране и изготвяне на рекламни стратегии.Обучението „Златните правила на Facebook“ няма да ви убеждава в това с клиширани изрази, да ви предостави само теоретични знания или да ви предложи нерелевантни примери за вашия бизнес.
Запиши те се сега, за да получите практическо обучение с реални примери и изпитани техники, които да приложите в ежадневната ви работа.

250x250Стани Google Adwords експерт за три седмици!

Запознайте се с възможностите на AdWords, ефективно управлявайте вашите Adwords кампании, придобийте практически умения за работа с платформата и вземете международно признат сертификат от Google (AdWords Qualified Individual), чрез третото издание на обучението: Стани Google AdWords експерт! на Interactive Seminars.

Не изчаквайте последният момент, за да направите вашата регистрация.

Местата са ограничени!« « Commission Share – сертифициран Google AdSense партньор | Увеличете онлайн ефективността и продажбите си » »

Остави коментар

*