Даваме знание, получаваме добри професионалисти

Публикувана на 26.06.2016

В рамките на два дни, 24 и 25 юни, в Нов български университет студенти по реклама, визуален брандинг и графичен дизайн попаднаха във вихъра на дигиталната реклама. Те бяха изправени пред предизвикателството да създадат собствена кампания за търговска верига, като работят в екипи по всички елементи от които се състои кампанията – концепция, избор на площадки за комуникация, дизайн на банери и постове, Google AdWords реклама, бюджетиране.

DSC_1852

Първият ден от академията започна с лекции на дигиталните експерти от Interactive share.

Мартин Попов, Стела Коен, Николай Драганов и Теодоси Господинов дадоха полезни съвета, от своя професионален опит, а на следващия ден студентите трябваше да приложат наученото на практика.

Те усърдно работиха заедно, придобиваха опит и ценни знания, като едновременно с това се забавляваха. Под менторството на експертите от агенцията, младежите успяха да създадат интересни предложения и с много свежи хрумвания да впечатлят, не само представителите на Intractive share, но и своите колеги.

DSC_1597

На финала, след продължителна дискусия от страна на журито, бяха определени три отбора финалисти. И въпреки, че аплодисментите на публиката подкрепиха най-силно един от тях, в Академията победител е всеки взел участие в нея.

“От Interactve share сме щастливи, че имахме възможността да споделим опита си, и да запалим студентите в областта на дигиталната реклама.”

 

На нашата Facebook страница очаквайте още снимки от събитието.

Ако пък имате желание да се включите в стажантската ни програма, сега имате възможност да го направите. Ето и какви качества са ви нужни, освен желанието:

Екипност

DSC_1952

Мотивация

DSC_1903

 

 

 

 

 

 

 

Упоритост

DSC_1909

 Tags: , , , ,

« « Приключи обучението по Google AdWords fundamentals and Search | Усмивка от Петя :) » »

Остави коментар

*