Бъдете сред първите с Google AdWords реклама в YouTube

Публикувана на 20.03.2014

Най-новата възможност, която предоставят от Google и YouTube на българските рекламодатели, е чрез услугата Google AdWords и възможността за реализиране на рекламни кампании в една от най-посещаваните социални медии в цял свят – YouTube.

На 19.03.2014г. Google AdWords официално обявиха възможността на родните рекламодатели да се позиционират във втората по големина търсачка на съдържание и безспорен лидер сред видео стрийминг платформите – YouTube.

TrueView In-Stream In-DIsplayКакви възможности ни предоставя това?
Рекламодателите могат да достигнат до потребителите като им предложат качествено съдържание чрез TrueView рекламни формати: In-Stream и In-Display. Видео рекламите могат да бъдат възпроизвеждани преди, след или по време на видеото, което потребителят е избрал.

За кого е подходящa услугата?
За всички, които искат да постигнат още по-голяма популярност за своя бизнес, по-голям брой потребители и по-високи приходи, достигайки до възможно най-широка аудитория.

Бъдете сред първите рекламодатели в YouTube, като се доверите на екипа от сертифицирани Google AdWords експерти на дигитална агенция Interactive Share за реализирането на вашата успешна кампания.

Свържете се с нас за повече подробности!

 « « Мониторинг и анализ на Brand Awareness реклама 2012 vs. 2013 | Ексклузивно проучване на Interactive Share за тенденциите в дигиталната реклама » »

Остави коментар

*